tiistai 28. lokakuuta 2014

Party all night!

Moikkelista! Kuulumisia luvassa. Siispä viime torstaista aloitetaan ja silloin oli kotipäivä. Kotireenailua, Jamien kanssa touhuilua ja kotihommia.




Perjantaina äiti tuli päivällä Jamien kaveriksi ja minä lähdin käymään salilla. Sen jälkeen palasin kotia, pakkasin kimpsut ja kampsut, syötin pojun ja lähdimme kohti Kittilää. Matka meni hyvin ja isä otti meidät kyytiin alakylässä. Isän kanssa menimme loppumatkan ja pääsimme perille. Ilta meni isän tykönä rauhallisesti. Tein kouluhommia ja otin lepiä.



Lauantaina vietimme leppoisaa päivää. Olimme vain sisällä ja Jamie pääsi leikkimään pappansa kanssa. Illalla lähdin juhlimaan Leville Jamien kummitädin ja toisen ystäväni kanssa. Menimme aluksi Panimo&Pub baariin, sitten Ihkuun ja lopuksi vielä Wanhalle Porolle. Tanssimme koko illan ja meno oli mahtavaa! Levillä oli porukkaa jonku lentopallo jutskan takia ja Ihkussa jaettiin sitä koskien palkinnot. Kellojen siirron takia saimme olla tunnin pidempään baarissa. Valitsimme todella hyvän illan lähteä juhlimaan! Illan huvittavin tapahtuma oli Panimolla, kun eräs vanhempi mies tuli juttelemaan meille. Hän kysyi sitten minulta nimeäni, kätteli ja esitteli itsensä Penaksi. Hän sanoi minun olevan ihanan näköinen, minä kiitin, hän moikkasi ja häipyi. Kiitoksia tälle Penalle piristävästä illan aloituksesta :').


Sunnuntaina isä tuli hertättelemään minut kahentoista seutuihin. Aloin laittelemaan itseni ihmisen näköiseksi, pakkailin ja hoisin Jamieta. Lähdimme sitten kohti Rovaniemeä. Rolloon päästyä kävin kaupassa ja menimme kotia. Isä saatteli meidät sisään ja lähti takaisin Kittilään. Loppupäivän me vietimme kotona rauhallisesti.


Maanantaina menin aamulla neuropsykologin juttusille. Juttelimme koulusta, kuulumisista ja jaksamisesta. Hän halusi testata muistiani ja pyysi minua kirjoittamaan paperille viikon takaiset kuulumiseni. Hän luki lappusta ja välissä kyseli kysymyksiä tarkempaa tietoa hakiessansa. Parin viikon kuluttua näemme seuraavan kerran. Sitten palasin kotia ja nautin kotona ajastani Jamien kanssa. Äiti kävi vielä illalla kylässä. Jamien nukahdettua sytytin kynttilöitä ja muistelin elämääni tärkeän päivän kunniaksi.


Tänään on ollut kiireinen päivä. Aamulla heräsin Respectalle ja sieltä tultua takaisin äiti saapui. Minä menin sitten salille ja salin jälkeen kävin ostamassa tarvittavia juttuja apteekista. Sitten palasin kotiin, söin ja syötin Jamien. Lähdimme sen jälkeen kaupungille ja kävin ostamassa Millalle uuden hihnan, sillä isä unohti hihnan autossa vahingossa kiinni ja Milla tuttuun tapaansa puri sen poikki... Noh ei se haittaa, uusi ihana pinkki hihna ei ole ollenkaan huono asia! Hihnan ostettuani menimme käymään kirppiksellä. Sen jälkeen takaisin kotia, Jamien ja minun ruokailua ja hakemaan täti töistä. Samalla kävimme ruokaostoksilla. Sen jälkeen pääsimme vihdoin kotia ja nyt voin sanoa että kunnon yöunet tekisi poikaa. Noh jospa sitä kohta ehtisi nukkumaan.


Huomenna on luvassa kävelykoulu, viikonloppuna salille ja äidin kanssa olisi tarkoitus viettää laatuaikaa. Ensi viikolla on kävelykoulu ja torstaina lähdemme yöjunalla Helsinkiin, sillä perjantaina on sitten aika plastiikkakirurgiselle puolelle.

Palaamisiin!


2 kommenttia: