perjantai 23. elokuuta 2013

New little star


Hello!

Nyt haluan kertoa teille ensimmäisestä kävelytunnista. Olin siis Turun Ortonin tiloissa ja Helsingin Ortonista tuttu fysioterapeutti, joka on minua opettanut kävelemään proteesilla, oli mukana katsomassa ja antamassa vinkkejä mitä kanssani pitää tehdä. Kävelyssäni osoittautui olevan paljonkin vikoja, joista kuitenkin suurimman osan oletetaan johtuvan proteesini holvin liiallisesta väljäydestä. Respctalla minulta otettiinkin uudet mitat ja he tekevät ensi viikolle uuden holvin, jonka saan jalkaani juuri ennen kävelytuntia. Pitääkin sitten katsoa, jos kävelyni alkaisi näyttää paremmalta uuden holvin kera ja linjaukset korjattua.

Nyt kuitenkin on tullut aika kertoa teille elämästäni uusi asia. Jotain todella suurta on tapahtunut ja elämäni tulee muuttumaan täysin. En ole laisinkaan harmissani, vaan innoissani ja odotusta täynä. Nyt kyseessä on kuitenkin täysin uusi elämä.
 Tämä kaikki siispä alkoi nyt kesällä, kun eräänä kauniina päivänä sain tällaisen vastauksen tekemääni testiin:



Se ei ollut vahinko. Uskon teidän olevan nyt hämillänne ja ihmeissänne kaiken tämän jälkeen, mitä olen joutunut kokemaan. Asiahan kuitenkin tulee keskeyttämään opiskeluni ja operaatiot, mitä minulle on vasta saatu alkuun. Itse en ota sitä pahana asiana, sillä uskon tämän tuovan elämääni vain uuden vaiheen. Elämäni on jo joutunut muuttumaan täysin ilman tahtoani, joten ehkäpä minun tehtävä onkin nyt muuttaa se kokonaan. Operaatioita voidaan jatkaa koko ajan sen verran kun on mahdollista. Koulun kanssa tulen tekemään suuren muutoksen, mutta se on omasta mielestäni vain omaa tahtoani. Tulin tälle alalle halutessani eläinlääkäriksi, mutta sen haaveen jouduttua rikkomaan en oikein enää ole ollut täysin varma tästä koulusta. Siksi voikin olla vain hyvä lähteä täältä pois. Jalkani kanssa tämä ala on muutenkin nyt vielä haastavaa, joten ehkä tämä ei tähän hetkeen ole hyvä vaihtoehto.

Tulemme muuttamaan poikaystäväni kanssa yhteen ja aloittamaan yhteisen elämän. Olemmehan me tosiaan olleet vasta suhteellisen vähän aikaa yhdessä, mutta en näe siinä mitään pahaa. Olen nähnyt niin paljon eroja, että olen oppinut, ettei suhteen kestäminen siihen vaikuta juuri mitenkään. On vain luotettava kaiken menevän hyvin ja asteltava eteenpäin. Elämä opettaa. Pääasiahan kuitenkin on, että minä ja mieheni olemme onnellisia tilanteesta ja aijomme tehdä kaikkemme, jotta tulevalle pienokaiselle saadaan mahdollisimman hyvät oltavat. Tiedän ainakin itse ystävieni ja sukulaisteni olevan tukena, joten apua on aina tarjolla. Emme ole koskaan yksin.

Tänään sitten minulle tehtiin ensimmäinen ultraus ja niskaturvotuksessa ei ollut mitään häikkää. Lääkäri sanoi pienen vaikuttavan täysin terveeltä ja sydän löi hyvin.

Sitten jatkossa tulen kertomaan teille raskauden etenemisestä ja muutenkin elämästäni kuten ennenkin. Toivon itse kaiken vain sujuvan jatkossakin hyvin.

<3:llä Lala

Now I can say I'm fortunate



27 kommenttia:

  1. onnea onnea!
    pelottaako tuleva raskausaika ja kasvava maha (ja sitä myös paino) jalkasi takia? typerä kysymys, i know...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! No kyllähän se hieman mietitytää ja Respectalta painon nousuun jalkani suhteen saamastani vastauksesta en oikein tiedä, pitääkö jalalle tehdä jotain vai kestääkö se sellaisenaan sen :). Ei se kuitenkaan pelota.

      Poista
  2. Onnea :) Elämä todellakin muuttuu lapsen tullessa maailmaan. Mulla on hieman yli vuoden ikänen tyttö :)

    VastaaPoista
  3. Onnea Laura <3 ihana uutinen! Toivon sulle ja sun tulevalle perheelle paljon onnea ja auringonpaistetta. Toivottavasti jatkossakin nähdään, ettet hylkää meitä opistolaisia kokonaan :D Haleja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3! En minä tietenkään teitä hylkää :).

      Poista
  4. Paljon onnea! :)

    Sun ei ole tietenkään tähän pakko vastatta, mutta saitko sä jotakin korvauksia kun sun päälle ajettiin tai joutuiko ajaja vastuuseen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)! Ajaja vieläkin vapaalla, kun oikeuskäyntiä ei ole ollut. Saan kuitenkin koko ajan korvausta :).

      Poista
    2. toivotaan että oikeus voittaa. oikein paljon onnea teille vanhemmille, sun elämä on kyllä mullistunut vuoden aikana. olet erittäin rohkea, ei voi kuin ihailla. :)

      Poista
  5. Tämä on ehkä hieman outo kysymys mutta tässä postauksessa (http://lalawishyouwerehere.blogspot.fi/2013/07/tired-but-still-happy.html) sinulla on proteesi oikeassa jalassa, mutta tässä (http://lalawishyouwerehere.blogspot.fi/2013/08/school-and-other-things.html) se on vasemmassa? Eli kummassa jalassa sinulla on proteesi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsohan kuvia ja vertaa niitä, niin huomaat suurimman osan olevan otettu peilin kautta. Peili heijastaa ruumiin ns. väärin päin. Proteesi siispä on oikeassa jalassa :).

      Poista
  6. Onnea iloisesta uutisesta! Olen taustalla seurannut blogiasi ja sinulla on ihan mielettömän hieno asenne! :)

    PS. Minulla molemmat raskaudet aiheuttivat ihon kuivumisen, mutta kunnon perusvoiteilla ihottuma pysyi kurissa. ;)

    VastaaPoista
  7. Tääl kans yks taustalla seuraillut onnittelee isosti! Tulet/tulette varmaan hienosti pärjään pikkuisen kanssa, onnellinen puolestasi kun saat jotain näin ihanaa elämääsi! Opiskella kerkiää viel myöhemminkin...

    VastaaPoista