torstai 2. lokakuuta 2014

Lovely visitor

Moikkelis! Sama rundi viikon kuulumisista. Viime torstaina heräsin ensimmäisen kerran kuudelta ja loppuaamu meni pätkissä. Sain kuitenkin itseäni ladattua ja olo oli selkeästi virkeämpi. Touhuilin siinä aamuhommia oman aikani, kunnes äiti ja Jamie saapuivat. Paljon pusuja ja haleja, sekä tissittelyä yön jälkeen. Heillä oli mennyt ihan hyvin, nukahtaminen ei vain ollut tapahtunut kovin helposti. 

Yöllä oli satanut paljon lunta ja aamulla kaikkialla oli loskaa. Ulkoilemaan en lähtenyt, joten kotosalla vain oleilimme loppupäivän.


Perjantaina oli aikainen herätys, sillä meidän piti lähteä hakemaan kulta asemalta. Äiti toimi kuskina ja tapasi Oskun ensimmistä kertaa. Äiti heitti meidät kotosalle ja käytti myöhemmin mutkan kaupassa. Muuten päivä sujui kotosalla ja kulta näytti illalla minulle kokkaustaitojansa ja tekaisi omenapiirakan. Nam oli hyvää!



Lauantaina heräilimme aamulla ja teimme normaalit aamutoimet. Lähdimme sitten yhdessä kaupungille shoppailemaan. Sieltä löytyi kaikkea mukavaa, etenkin ihana uusi toppatakki.



Kävimme lopuksi syömässä Rossossa ja sitten palasimme takaisin kotia. Loppupäivä meni sitten siellä. 




Sunnuntaina kävimme aamutoimien jälkeen normaalin kävelylenkkini. Loppupäivän oleskelimme vain kotosalla ja nautimme päivästä. 

Maanantaina äiti tuli aamulla lapsenvahdiksi ja me menimme kaupungille tapaamaan neuropsykologia. Minulla oli puolentoista tunnin aika ja se meni jutellessa kaikesta mahdollisesta. Hän sai laput minun tuloksista viimekertaisesta testauksesta ja siinä ei ilmennyt mitään ihmeellisiä. Kielellisestä puolestakaan ei ollut mitään suurempaa mainintaa.

Päästyäni pois me kävimme moikkaamassa tätiäni ja sitten lähdimme pois keskustasta. Menimme scanin kautta kotia. Myöhemmin äiti tuli käyttämään meitä kaupassa ostoksilla. Illemmalla heitimme kullan asemalle. Hän lähti junalla takaisin etelään. Minä menin Jamien kanssa takaisin kotia ja vietimme siellä loppuillan.


Tiistaina minulla oli tapaaminen perhetyöntekijöiden johtajan sekä minun perhetyöntekijän kanssa. Teimme alustavaa suunnitelmaa ensi kevääseen saakka. Loppupäivä meni rauhallisesti kotosalla.



Eilen kävin aamulla kävelykoulussa. Minulla oli siainen ja hän piti tarkasti huolta, että salilla liikkeet tehdään isoina ja painoa on niin paljon kuin vain voi. Sen loputtua palasin kotia. Pian äiti tuli hakemaan meidät ja menimme käymään cittarin euron päivillä. Teimme ostoksemme ja menimme juttelemaan hetkeksi tädin kanssa. Sitten äiti heitti meidät takaisin kotosalle ja loppuilta meni siellä. Leipasin illalla muffinsseja ja tein niille vaniljakreemin päälle. Laitoin elintarvikevärillä pinkkiä sävyä piristykseksi :).  




Tänään kävin aamupäivästä jaloittelemassa lyhyesti. Jamie on nuhainen, joten emme tehneet kuin pienen lenkin. Jamie jatkoi uniansa sisällä ja nukkuikin melkein kolme tuntia putkeen. 

Silitin vaatteita Jamien nukkuessa ja järjestelin Jamien vaatekaappia. Jamien herättyä laitoin seuraavan vaatenipun koneeseen ja odottelin äitiä kylään. Äidin tultua siivosin Millan aitauksesta kakat pois ja imuroin koko asunnon. Sitten oli minun vuoro vetää henkeä ja istua sohvalla äitin touhutessa Jamien kanssa. Ainakin hetken aikaa.

Jamie on oppinut nousemaan polviensa varaan tukea vasten. Nyt se saa pengottua jo sohvapöydän päältäkin tavaroita. Miten tuo pienimies voikin kasvaa niin nopeasti!? Missä on minun pieni vauvani joka vain makoili paikallansa ja katseli ympärillensä... Aika menee liian nopeasti!


Sain melkein täyden jätesäkillisen vauvanvaatteita lahjaksi. Olen saanut heiltä aijemminkin vaatteita Jamielle ja olen kyllä todella kiitollinen heille. Miten jotkut voivatkin olla nuin suurisydämmisiä ihmisiä! 

Ensi tiistaina on respectalle aika ja keskiviikkona kävelykoulu. Muuten en ole ihan varma mitä teen.

Palaamisiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti