tiistai 7. lokakuuta 2014

Excited

Moikka vaan! Tänään sain odotetun uutisen, mutta ensiksi vähän muusta kertausta. Viime perjantaina ystäväni eli Jamien kummitäti tuli luokseni kylään. Hän tuli Jamien jo nukkuessa, joten vietimme aikaa ihan vain jutellessa.




Lauantaina kävimme ystäväni kanssa kaupassa ja oleilimme kämpällä. Leikimme Jamien kanssa ja ystäväni kävi kävillä kaupungilla shoppailemassa. Illalla hän lähti bilettämään ja minä jäin kotia nukkumaan. Vähäsen ehkä harmitti, sillä olisinhan minäkin halunnut mennä, mutta itse olen tieni valinnut ja en kadu sitä laisinkaan. Ehtii sitä juhlimaan myöhemminkin!


Jamien räkäpallo oli ikuistettava :'D


Sunnuntaina teimme aamupäivän omia juttujamme ja äiti tuli kylään. Pian hänen tultua tuli ystäväni ja lähdimme käymään kekustassa kaupoissa. Sain ostettua shortsit ja talvikengät. Palasimme takaisin, ystäväni lähti ja me jäimme Jamien kanssa kaksin.




Eilen äiti tuli aamulla ja lähdimme käyttämään Milla rokotuksella. Äiti oli sen jälkeen kaverinani päivälliseen saakka. Minä silitin vaatteita ja tein kaikkia tekemättömiä kotihommia. Nukuin päiväunetkin välissä ja otin rauhallisesti.






Tänään kävin Respectalla. Apuvälineteknikko teki hieman tilaa hiertymän kohdalle ja käski seurailla sitä. Jos alkaa paranemaan niin hyvä, mutta jos ei niin uutta aikaa joko Rolloon tai Ouluun.

Respectan jälkeen kotia ja myöhemmin menin keskustaan hoitelemaan asioita. Sieltä palattua päivä on mennyt kotosalla Jamien kanssa. Jamie on nyt muutamana yönä herännyt joskus 4-6 välillä pitämään sporttihetkensä ja riehunut sängyssä. Yksi yö heräsin kun se kiipesi mahani päälle ja sen yli, viime yönä sai revittyä rintalapun pääni vieressä palasiksi- enkä edes herännyt siihen.



Sitten vielä siitä uutisesta. Sain tänään Töölöstä lappusen ja minulla on 7.11 aika sinne suunnittelua varten. Olen jo nyt innoissani! Toisaalta minua pelottaa, jos kaikkea haluamaani ei voikaan tehdä. Joka tapauksessa odotan sitä kovasti,

Huomenna menen kävelykouluun ja sen jälkeen lähden Jamien, Millan ja äidin kanssa Hahimaahan pariksi päiväksi.

Palaamisiin!


2 kommenttia:

  1. Ei tosiaan tarvi vastata jos et halua mutta mietin vaan että maksaakse sun yliajaja nää kaikki operaatiot ja lääkärikäynnit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vakuutusyhtiö maksaa. Yliajajan pitäisi maksaa ne vakuutusyhtiölle, mutta kun varaa ei ole, niin ne tulevat valtiolta. Valtio veloittaa niitä yliajalta, jos tulot ovat tarpeeksi suuret :).

      Poista