tiistai 14. lokakuuta 2014

Hanhimaa and the northern lights

Heipparallaa! Viikosta taas kuulumisia. Elikkäs viime keskiviikkona kävin aamulla kävelykoulussa ja olimme salilla tuttuun tapaan. Palattuani aloin pakkailemaan tavaroita ja myöhemmin päivällä äiti tuli hakemaan meidät. Lähdimme sitten kohti Hanhimaata. Jamie nukkui alkumatkan, mutta Kaukosen seuduilla alkoi menemään levottomaksi. Kittilässä syötin sen ja kävimme kaupassa hakemassa ruokaa. Jatkoimme matkaa ja pääsimme turvallisesti perille. Jamie oli unessa saapuessamme, joten saimme purkaa tavarat ulos autosta kaikessa rauhassa. Poju heräsi ja annoin hänen vähän aikaa leikkiä rauhassa, kunnes menimme iltapalalle ja nukkumaan. Nukahtaminen ei ollut niin helppoa kun yleensä, mutta eipähän tuo ollut ihme.



Torstaina Jamien herättyä äiti kävi sen hakemassa olohuoneeseen, jotta minä sain nukkua pidempään. Nukuin tosin vain noin tunnin, kun äiti toi Jamien luokseni ja laitoin sen tissille, jossa nukuimme vielä noin tunnin. Herättyämme menimme olohuoneeseen ja teimme aamutoimet. Kävimme sitten vaunuilemassa Jamien kanssa. Äiti kävi sillä välin Millan kanssa metsässä. Milla oli varmasti riemuissaan, kun sai olla pitkästä aikaa irti.





Palattuamme äiti leipoi kampanisuja ja laittoi lohen paistamisvalmiuteen. Kävimme kyläilemässä minun "varamummilassa". Vaihdoimme siellä kuulumisia talon rouvan kanssa. Tämän jälkeen palasimme takaisin papan talolle ja laitoimme ruuan tulemaan. Setäni tuli käymään mutkan kylässä ja antoi meille luvan ottaa vähän hirvenjauhelihaa matkaan lähtiessä. Sitten oli luvassa iltapuuhat ja nukkumaan meneminen. Illalla katselin upeita revontulia ikkunasta, mutta kuvaa en saanut, sillä puhelimelle oli liian pimeää ja kamera jäi matkasta.



Perjantaina Jamien herättyä äiti haki sen taas olkkariin, mutta meni noin tunti kun äiti toi sen luokseni tissuttelemaan. En saanut silloin enään unta, joten nousin pojun kanssa ylös tämän syötyä. Aamutouhujen jälkeen aloin pakkailemaan tavaroita. Kävin Millan ja Jamien kanssa vaunuilemassa ja takaisin palattua lähdimme aika pian liikkeelle. Menimme käymään ystäväni tykönä kylässä ja tämän jälkeen menimme minun isosetäni ja hänen naisystävänsä luokse. Sen jälkeen palasimme takaisin Rovaniemelle ja loppuilta meni rauhallisesti täällä.




Lauantaina heräsimme normaalisti ja lähdimme käymään keskustassa shoppailemassa. Ostin itselleni reenihousut ja pari kaulahuivia. Äiti tuli myöhemmin käymään kylässä ja me lähdimme tädin luokse piipahtamaan. Palattuamme oli luvassa normaali ilta.



Sunnuntaina kävin ulkoilemassa ja reenailin vähän. Äiti tuli taas ja käytti minua isossa kaupassa, sillä ruokapuoli kaipasi täydennystä. Äiti lähti alkaessani kokkailemaan ja loppupäivä oli normaalin rauhallinen.

Maanantaina menin aamulla neuropsykologin kanssa juttelemaan. Juttelimme pääasiassa koulusta ja tulevaisuudesta, sekä täyttelin lapun jossa minun piti täyttää lauseiden loppu asioilla mitä ensimmäisenä mieleeni tuli. Palattuani meni jonkin aikaa kun äiti saapui. Lähdin sitten käymään salilla ja ostin heti kerrasta 6kk kortin sinne, joten nyt on pakko käydä jatkossakin, jottei rahat mene hukkaan ;)! Kotiin tultua takaisin äiti lähti ja me vietimme normaalin loppupäivän.

Tänään kävimme ulkoilemassa, olen siivonnut kämpästä kaikkea mahdollista ja vedin kotireeniä. Leikin Jamien kanssa ja nyt illalla taas kouluhommia. Olen nyt tehnyt kouluhommia joka ilta ja ne ovat alkaneet sujumaan paremmin kuin ajatttelin. Helppoja aineita kun historia ja yhteiskuntaoppi ovat ja vielä ykkönen molemmista.



Huomenna taas kävelykouluun ja loppuviikko on vielä auki.

Palaamisiin!


4 kommenttia:

  1. Nämä postaukset on kivoja! :) vieläkö seurustelet, kun et enään siitä kirjoittele..? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)! Seurustelen, mutta osku ei ole nyt käynyt täällä enkä minä siellä :D. Katsoo milloin sopii seuraavan kerran nähdä :).

      Poista
  2. Jamie on niin sinun näköinen :) suloinen poika!

    VastaaPoista