keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Christmas 2013

Heippa!

Joulu vietetty. Kuvia en valitettavasti ehtinyt ottamaan. Mutta siis eilen heräsin keskipäivän seutuun ja söin täysin normaalin aamupalan. Itse en riisipuurosta tykkää eikä sitä oltu tehty. Isäni kävi hieman ennen kahta naisystävänsä kanssa kylässä ja toi minulle sekä veljelleni lahjat. Paketit olivat todella isot ja ihmettelimme mitä niissä mahtaisi olla.

Kahden jälkeen hyppäsimme veljeni, äidin ja tämän miesystävän kanssa autoon ja lähdimme kohti Ivaloa. Olimme viiden pintaan perillä tätini luona Ivalossa ja aloimme auttamaan jouluruoan kattamisessa. Meidän lisäksi tätini luona oli hänen poikansa ja tämän tyttöystävä sekä tädin aviomies. Söimme hyvän jouluruoan, johon kuului laatikot (maksa, lanttu, porkkana ja peruna), poronliha ja siihen kastike, kinkku, leipää, rosolli ja rosollikastike.

Syötyämme alkoi lahjojen jakaminen. Meille tulleet paketit otimme vain mukaamme, sillä halusimme avata kaikki äidin asunnolla. Katselimme vierestä, kun tätini ja muut avasivat lahjojansa innoissaan. Serkkuni tyttökaveri lähti avattuansa lahjat. Lahjojen avaamisesta jonkin ajan kuluttua aloitimme vielä kahvihetken ja serkkuni lähti silloin pois. Kahvit juotua olimme vielä jonkin aikaa tätini luona, kunnes oli meidän aika lähteä takaisin kohti Rauduskylää.

Pysähdyimme matkan varrella nopeaa Hanhimaassa kaverini mummolassa ja otimme häneltä lahjat vastaan. Sen jälkeen menimme äitini luokse ja aloimma availla lahjoja. Sain kaikkea hyödyllistä mm. liinavaatteita, pyyheliinoja, yöpaida, villasukkia, lapaset, mukin sekä vauvalle lelun ja kuumemittarin. Sain vain yhden paketin suklaata ja olen itseasiassa tyytyväinen siihen. Ei tarvitse kiloja turhaan ressata, kun suklaata ei ole juuri ollenkaan syötävänä. Isäni paketeissa oli paljon ruokailu- ja ruonlaittovermeitä. Tulevat varmasti hyvään käyttöön!

Tänään heräsin vasta puoli neljältä päivällä. Minulle on ilmeisesti kertynyt univelkoja. Lähdimme sitten veljeni kanssa käymään Hanhimaassa tapaamassa tuttavia. Kävimme ensiksi papan veljeni ja tämän naisystävän luona kyläilemässä. Sen jälkeen kävimme kaverini mummolassa, paikassa joka oli meille lapsena "varamummola". Oli mukavaa tavata heitäkin pitkästä aikaa ja vaihtaa kuulumisia. Sen jälkeen lähdimme takaisin äidin luokse ja nyt olen täällä viettämässä aikaa.

Huomenna menen varmaan käymään vanhassa talossamme katsomassa tavaroitani ja loppuviikosta katsoo mitä keksii. Kuulumisiin!

<3:llä Lala

Vaavin lelu





Ainoa suklaarasiani

Isäni antamien pakettien sisältö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti