maanantai 16. joulukuuta 2013

Christmas gifts

Heipsan!

Viime keskiviikkona kävin jouluostos part 1:llä. Ostelin kaikille kavereille lahjat ja ne löytyivät yllättävän helposti. Ostelun jälkeen palasin kotiin ja paketoin kaikki lahjat. Ensimmäinen askel jouluostoksista hoidettu.

Torstaina olin kämpällä ja ystäväni tuli käymään poikaystävänsä kanssa kylässä. Vaihdoimme joululahjat keskenämme ja juttelimme kuulumisista. Muuten päivä sujui lepposasti zumbaten ja muutenkin normaaleissa kuvioissa. Perjantain olin kämpälläni koko päivän.

Lauantaina sitten kaverini tuli etelästä kylään. Kävimme kaupassa ja olimme kämpälläni, kunnes illalla lähdimme baariin. Yö meni mukavasti ja oli hauskaa. Eilen kävimme kävelemässä ja katselemassa paikkoja ja tänään oli vuorossa jouluostos part 2. Ostelin kaikille lopuille jouluostokset ja päivä sujuikin siinä hommassa. Oli paljon vaikeampaa löytää kaikki tarvittava, mitä viime kerralla. Vuokrasimme nyt illaksi leffan ja ostelimme vielä vähän namuja syötäväksi.

Äitiyspakkauksen kanssa homma on ratkennut ja minulle on tänään laitettu uusi paketti tulemaan postissa. Arvelivat sen olevan keskiviikkona perillä. Huojentavaa, että tämä homma saatiin ratkaistua näin.  

Tällä viikolla vietän kaverini kanssa aikaa, mutta muuten suunnitelmat ovat vielä auki. Kuulumisiin siispä!

<3:llä Lala



Rv 29+3

Ekat joululahjani kavereilta

Luminen terassi

6 kommenttia:

  1. Voi että toi sun maha on ihana! :) ja ihanan lumista siellä pohjoisessa, täällä etelässä kun sataa vaan vettä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitoksia! Noh eiköhän sinnekin lunta uudestaan vielä saada ennen joulua (: . .

      Poista
  2. hyvä että äityspakkaus-homma selvisi! siellä lapissa on kadehdittavan valkoista, täällä keski-suomessa on vain jäätä, jäätä ja jäätä... masusi on kasvanut kovasti, vai onko lapsonen poikittain? hyvää joulun odotusta ja odotusta muutenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No se pelkkä jää ei kyllä ole kivaa näin joulun lähellä :/. En ole aivan varma, pieni kun pyörii masussa niin paljon :D. Kiitoksia samoin!

      Poista
  3. Millätavalla sun kasvot on vaurioituneet onnettomuudessa? Meinaan sullahan on hirmu nätit kasvot nyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luut meni sirpaleiksi, kasvot painui syvemmälle ja lyheni. Titaanin avulla kasattiin kokoon :). Oikea puoli on aika normaalin muotoinen, mutta vasen puoli kärsi kovan kolauksen ja se on erilainen. Vasenpuoli on tavallaan hieman alempana,.

      Poista