keskiviikko 1. tammikuuta 2014

New year 2014


Viime torstaina veljeni lähti. Itse kävin isän ja tämän naisystävä kanssa vanhalla talollamme, jossa asuu nykyiset asukkaat ja ilmeisesti lopullisetkin. Menimme sinne katselemaan minun tavaroita, sillä yksi huone on edelleen meidän varastohuoneena. Otimmekin sieltä yhden laatikon matkaan sekä purimme erään työpöydän osiin, sillä se tuodaan minun luokse rolloon. Heillä oli myös pieniä koiranpentuja siellä, joita vilkaisimme samalla. Somia karhukoiran pentujahan ne olivat :3. Sen jälkeen pyörähdimme papan talolla hakemassa minun kaikki juhlamekot, jotka haluan kans viedä rolloon. Tämän jälkeen lähdimme Hanhimaahan näkemään taas pappani veljeä ja tämän naisystävää. Lähdimme vanhusten luota jonkin ajan kuluttua ja menin sitten isäni luokse syömään ja viettämään iltaa. 

Perjantaina olin äidillä ja illalla menin ystäväni tykö. Me menimme baariin yhdessä ja se oli mukava yö! Tanssimme suurimman osan ajasta ja juttelimme ihmisille. Paljon turisteja, mutta todella avoimia ihmisiä. Olimme pilkkuun saakka ja sitten lähdimme pois. Lauantaina lähdin jo keksipäivällä äidille. Yön aikana oli satanut lunta ja sen alla oli jäätä, joten onnistuin liukastumaan proteesini takia kaksi kertaa kävellessäni. Ensimmäisellä kerralla ei mitään, mutta toisella kerralla proteesini väänsi polveni sisäpuolelle maahan asti kiinni istueltaan ollessani ja se ei ole luonnollinen asia. Noh reisi kipeäksi ja vähän aikaa seisoin vain paikallani. Pystyin kyllä sitten kävelemään, mutta sivuille jalan taivuttaminen kävi kipeää reiden yläosaan, joko luuhun tai liitoskohtaan. Pari päivää se kipuili. Tämän johdosta huomasin taas erään asian, jota joskus ennenkin on mietitty. Astuessani jokin muljahtaa oikean yläreiden liitokohdassa. Kättä reidellä pitäessä sen kunnolla tuntee ja päässäni kuulen sen muljahduksen, mutta normaalisti kävellessä siihen ei kiinnitä huomiota laisinkaan. Eikä se muljahda jos astuu hieman eri tavalla. Jännä juttu tuokin.

Loppu viikonlopun vietin äidillä ja mitään erikoista ei tapahtunut. Samoin maanantaikin meni äitini tykönä. Eilen lähdin ystäväni luokse kahdeksan aikaan. Nappasimme kyytiin pari muuta kaveria sinne mennessä. Ystäväni luona olikin paljon porukkaa ja siellä herkuteltiin, juotiin ja laulettiin karaokea. Lähdimme kymmeneksi keilaamaan ja se oli mukavaa. Sen jälkeen menin yhden kaverin kanssa jonottamaan baarin, mutta oltuamme siinä jo kauan totesimme, ettemme tule sinne sisään pääsemään pitkään aikaan. Lähdimmekin toiseen baarin muiden tyttöjen kanssa. Kauaa muut eivät siellä kuitenkaan olleet vaan lähtivät ajelemaan. Jäin yhden kaverin kanssa sinne ja kun hän lähti pois, soitin ystäväni hakemaan minut. No siinä menikin turhankin kauan, mutta tuli hän kuitenkin lopulta. Hän heitti minut sitten äidilleni. Siinä oli minun uusi vuoteni ja voin sanoa, että edellisinä vuosina se on ollut huomattavasti kivempi. Noh ensi vuotta ootellessa...

Huomenna rolloon takaisin ja perjantaina neuvolaan. Palailkaamme!

<3:llä Lala

Rv 31+2





10 kommenttia:

  1. Tosi kaunis raskauskuva :)

    VastaaPoista
  2. Ooks törmänny muuten paheksuviin katseisiin koskaa baarissa ollessas raskaana? :) Söpö toi sun masu kyllä, toivottavasti blogi jatkuu vauva-arjen mukaantulon myötä myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä aina joku katsoo siihen malliin :). Kiitoksia! Kyllä ainakin pyrin siihen :).

      Poista
  3. Juotko baarissa raskaana ollessa?

    VastaaPoista
  4. Miten meinaat pystyä olemaan juoksematta baareissa kun vauva syntyy? Nyt kun tunnut aina olevan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helposti, ei se ole välttämätön asia :). Kaverit siellä kuitenkin käyvät ja nyt kun vielä ei ole mitään muutakaan tekemistä, on mukava mennä mukaan.

      Poista