sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Very peaceful week

Heippa!

Tämä viikko on sujunut todella rennosti. Tiistaina ja keskiviikkona ihan vain treenailin ja liikuin, sekä olin kämpällä. Ei ollut mitään erikoista tekemistä. Työkokeilu paikkaa yritin katsella, mutta tuloksitta.

Torstaina oli sitten kaverini valmistujaiset. Menin Lyseonpuiston lukiolle katsomaan toisen ystäväni kanssa hänen lakituksensa. Sen jälkeen menimme ystäväni poikakaverin kyydillä heidän kämpällensä ja sieltä valmistuneen kaverimme juhliin. Ensiksi juttelimme kaverimme ja muiden vieraiden kanssa ja sen jälkeen söimme päivällisen. Se oli käristystä ja oli hyvää. Sitten pidimme tauon minkä aikana pöytiin laitettiin kaikki kakut, piirakat ja muut leivonnaiset. Huh söimme itsemme aivan täyteen hyviä herkkuja, jotka kaverini oli itse leiponut. Saimme mukaammekin ottaa namuja, sillä kaverillani olisi ollut kova työ syödä kaikki se mitä jäljelle jäi. Sen jälkeen ystäväni poikakaveri tuli hakemaan meidät ja he heittivät minut kämpälle.

Perjantaina oli taas normaali päivä. Olimme suunnitelleet ystäväni kanssa menevämme juhlimaan, mutta lauantaina hänellä oli aikainen herätys tiedossa, joten jätimme menemättä.

Lauantaina isäni kävi kylässä naisystävänsä ja tämän lasten kanssa. Muuten päivä meni ihan kämpällä zumbatessa ja siivotessa kunnollisen joulusiivouksen. Tänään oli taas ihan normaali päivä. Huomenna soitan työkkäriin ja pyydän heitä etsimään minulle työkokeilupaikan sillä minä en ole löytänyt mitään. Sinänsä sillä ei ole mitään väliä, mihin menen nyt. Pääasia on vain saada homma hoidettua alta pois.

Ensi viikolla on neuvolassa käynti edessä. Myös joululahjoja pitäisi joku päivä mennä ostelemaan. Ensi lauantaina kaverini tulee etelästä käymään vierailemassa luonani noin viikon ajaksi. Palailkaamme!

<3:llä Lala



Asustus kaverin valmistujaisissa


7 kommenttia:

  1. Moi, mun blogis ois sulle haaste! http://maailmanymparii.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. sun kasvot on lähtenyt parantumaan tosi kauniisti.

    VastaaPoista
  3. Oot niin kaunis! Jos kävelisit kadulla vastaan nii ei susta edes huomais että olet ollut pahassa onnettomuudessa! Hatun nostot sulle siitä kuin vahva ihminen oot! Se sun toinen kyynärpää on aika pahan näköinen! :( voimia sulle sinne!! :*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mukava kuulla :). No toisessa on hieman arpikudoksen ylikasvua ja sen takia se on toista näyttävämpi :).

      Poista
  4. Sun masu on nii söpö :) Rauhallista joulun odotusta (ja muutakin odotusta) :D

    VastaaPoista