sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Layette

Moikka!

Viikko on taas sujahtanut nopeasti. Kaverin kanssa tiistai meni kaupungilla ja tällä kertaa oli hänen vuoro ostaa jouluostoksia. Ostin lahjapaperia lisää ja kämpällä pakkasin loppuun omani sekä kaverin paketit. Keskiviikkona eräs ystäväni kävi kylässä ja vaihdoimme lahjat keskenämme ja juttelimme kuulumisia. Myös äiti tuli miesystävänsä kanssa kylään ja vietimme aikaa. Annoin äidin mukaan lahjat, jotka menevät Kittilän päätyyn oleville ihmisille. Torstaina kaverini lähti kohti etelää ja hän vie hevosopiston entisille luokkalaisilleni joulun toivotukset.

Perjantaina näin paria kaveria ja vietin normaalin päivän. Lauantai meni normaalisti zumbaten ja oleskellen. Sunnuntaina veljeni tuli kylään tädin ja tämän lasten kanssa. Täti lähti pois ja veljeni kanssa hyppäsimme äidin miesystävän kyytiin ja aloitimme matkan kohti Kittilää. Menimme äidin tykö ja täällä nyt sitten olemme.

Sain tänään vihdoinkin äitiyspakkauksen itselleni. Oli kivaa avata se ja katsella mitä kaikkea sieltä löytyikään. Pakkauksessa on paljon kaikkea tarpeellista ja nyt on helppo miettiä, mitä vielä pitää hankkia.

Vaavi on kovasti kasvanut masussa ja liikkuukin useasti ja paljon. Liikkeet eivät onneksi tunnu pahalta ja öisin en niihin herää vieläkään. Hikkakin on ensimmäistä kertaa jo havaittu. Aina kun pieni aloittaa liikkumisen, alan automaattisesti silittelemään masua ja yritän kommunikoida pienen kanssa. Laulan tiettyä laulua pienelle päivittäin ja juttelen aina välissä. Tuntuu hullulta, että nyt on menossa ja 30 viikko! Niin vähän aikaa enää, kunnes saan pienen syliini.

Olen äidin tykönä uuteen vuoteen saakka, joten en osaa oikein sanoa mitä tulen tekemään täällä. Jouluaatosta teen postauksen sitten erikseen. Palaillaan sitten!

<3:llä Lala

Rv 30+0

Saamiani lahjoja

Äitiyspakkaus ja sen tavaroita

1 kommentti: