torstai 29. tammikuuta 2015

Meeting in the LKS

Heipparallaa taas kuulumisia. Sunnuntaina oli kotipäivä normaaleine kuvioinensa.

Minä zumbaan ja toinen makoilee vieressä... :D

Maanantaina minulle tuli lastenhoitaja ja minä menin LKS:lle kokoukseen. Kokouksessa oli mukana ylilääkäri, kuntoutusohjaaja, neuropsykologi ja terveyskeskuksen lääkäri. Fysioterapeutti ei päässyt paikalle. Juttelimme sitten kaikista mahdollisista kuulumisista ja asioista mitä pitäisi selvittää. He hakevat minulle Oulun yliopistolliseen sairaalaan aikaa aivopuolelle, jotta siellä tehtäisiin lopullinen luokitus aivovammastani ja saisin korvaukset vakuutusyhtiöltä. Muitakin asioita he alkavat selvittämään, mutta muuten asiat ovat hyvällä mallilla.



Palasin sitten kotia ja loppupäivä meni siellä.

Nainen kuuluu keittiöön ainakin Jamien mielestä tämän muurin perusteella :'D.

Tiistaina oli todella kiireinen päivä. Kävimme eläinlääkärillä tarkistamassa Millan kunnon ja antibiottikuuria joudun jatkamaan vielä. Sieltä menimme kotia, imetin Jamien ja lähdin salille. Salin jälkeen tulin takaisin kotia, laitoin minut ja pojun kuntoon ja äiti heitti meidät keskustaan. Menimme perhepalvelukeskuksen tiloihin perhekerhoon joka oli tarkoitettu alle vuoden ikäisille vauvoille. Siellä olikin yli 20 äitiä vauvansa kanssa ja kyllä Jamiella oli lystiä leikkiä pitkin ja poikin. Minustakin oli mukava jutella muiden äitien kanssa. Tarkoituksena on nyt alkaa kulkemaan kerhossa joka viikko.



Sieltä lähdettyämme kävimme kirppiksellä mukan ja ruokakaupassa ostoksilla. Sitten palasimme kotiin ja loppupäivä meni siellä normaalisti.

Keskiviikkona olimme kotosalla. Jamie pääsi ennsimmäistä kertaa pulkkailemaan ja siinä oli sitten ihmettelemistä!

Ovela poika itse työnsi vaippapaketin alustaksi.

Tänään olisi tarkoitus mennä käymään kaupungilla päivän aikana. Loppuviikosta ei ole suurempia suunnitelmia, mutta maanantaina tulee olemaan jännä päivä. Kerron siitä lisää sitten myöhemmin!

Palaamisiin!


8 kommenttia:

  1. Ihana pikku tihulainen kuvissa. On ne kekseliäitä! :)

    VastaaPoista
  2. kiva postaus! Sori ei oikein tiedä miten kommentoida näitä postauksia, mutta tykkään tästä blogista ja luen kyllä jokaisen postauksen vaikken aina kommentoikkaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se haittaa! On kiva kuulla vain että olet kiinnostunut :).

      Poista
  3. Näkyykö tämä aivovamma jotenkin sinussa/miten/huomaatko itse?:) Hauska toi kuva ja kuvateksti, kun Jamie on vaippapaketin päällä.:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En itse ainakaan huomaa mitään eroa entiseen :).

      Poista