lauantai 24. tammikuuta 2015

Now that and then what?

Heippa! Helsinki kuulumisia kertoilen nyt heti kun olemme saapuneet takaisin kotia. Eli torstaina meillä oli 10kk neuvola. Neuvolatätini lisäksi seurana oli pian valmistuva harjoittelija. Juttelimme kuulumisista ja Jamien taidoista. Jamie sai leikkiä lattialla neuvolatädin kanssa ja hän katseli pojun touhuilua. Tässä siitä tiedot:

10kk mitat              (8kk mitat)
Pituus: 75cm            (72,6cm)
Paino: 9090g             (8715g)
Päänympärys: 47cm     (45,5cm)

"Kasvu normaalia. Sormiruokailee. Hapanmaitotutteet aloitettu. Konttaa, nousee seisomaan ja kävelee tukea vasten. Hyväntuulinen poika."

Palasimme sitten kotiin, llalla kaverini heitti meidät juna- asemalle ja pääsimme matkaan kohti Helsinkiä. Ensimmäistä kertaa emme olleet yksin huoneessa, vaan hyttiin saapui Oulusta nainen ja hän jäi matkasta Tampereella. Matka sujui hyvin siitä huolimatta.




Perjantaina olimme sitten Helsingissä ja kaverini tuli asemalle meitä vastaan. Menimme yhdessä Burger Kingiin syömään ja sieltä Forumin kautta Töölön sairaalalle. Menin Jamien kanssa suusairauksien poliklinikalle ja hoitaja pyysi meidät sisään. Ensiksi siellä oli yksi lääkäri, sitten tuli toinen ja lopulta kolmas, joka oli viimeksikin kanssani. He sitten katsoivat suutani ja kertoivat suunnitelman. Suunnitelmahan oli sitten sellainen, että hammaspuolen on hoidettava asiansa ensin ja sitten vasta he voivat tehdä jotain, sillä hampaissani on kuulemma paljon infektiopesäkkeitä jotka täytyy hoitaa pois. Joko pitää tehdä juurihoitoja tai repiä hampaita irti. Puhuivat vähän siihen tyyliin, ettei juuri mitään hammasta voi pelastaa, mikä minua itseäni ihmetyttää, sillä alahampaat minusta ei ole kovin kärsineitä muuta kuin vasempien puruhampaiden osalta. He ajattelivat että sen jälkeen he alkavat hommiin ja vasta viimeiseksi laitetaan hammasimplantit. He eivät kyllä ole ajatelleet asiaa loppuun saakka, sillä ajattelevatko he minun elävän ilman hampaita pitkänkin aikaa? Jos hampaita revitään niin ne kyllä korvataankin samantien, sillä minä en ole aikeissa suostua elämään hammasproteesin varassa. Tämä homma kuitenkin suoritetaan minun tahtojen mukaan. Näen heitä ensi syksynä seuraavan kerran ja siellä katsotaan tilanteen etenemistä.

He myös mainitsivat ettei suuni nivelille mielellään tehdä mitään, kun se kuitenkin aukeaa kohtuullisen paljon, Eivät myökään mielellään lähde korjaamaan silmieni korkeuseroa vaan muokkaavat vain luomia. Näissäkin asioissa tullaan minun mielipiteeni kanssa vastaan, joten saapas nähdä miten tässä hommassa lopulta käy.

Lääkäriltä päästyä menin tapaamaan toista kaveriani ja sen jälkeen palasin aamulla luokseni saapuneen kaverin luokse. Menimme takaisin kaupungille ja kaverini lähti minun rahoittaman aikaisen synttärilahjan pariin :D. Me menimme Jamien kanssa siksi aikaa Kamppiin kiertelemään. Kaverin päästyä pois me lähdimme Itäkeskukseen, ostin Modetexista pari ihanaa paitaa, söimme ja lähdimme vauhdilla kohti rautatieasemaa. Ehdimme nippanappa junaan ja matkamme kohti takaisin kotia alkoi.



Tänään heräsimme sitten seitsemän aikoihin ja saavuimme juna-asemalle. Menimme taksilla kotia ja nyt olemme täällä Millan kanssa. Zumbailin Jamien nukkuessa päikkäreitä ja loppupäivän suunnitelmat ovat vielä auki.



Palaamisiin!



2 kommenttia:

  1. Jos oikein muistan niin muutit Kittilästä Rovaniemelle, joten heräsi muutama kysymys. Onko sinulla paljon kavereita siellä Rovaniemellä? Mitä olet tykännyt paikasta? Aijotko asua siellä kuinka pitkään? Ja ehkä vähän henkilökohtainen kysymys, ei ole pakko vastata :D, mutta onko sulla ketään ihastuksia/ henkilöitä joihin haluaisit tutustua lähemmäs?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole kuin pari. En ole missään tutustunut uusiin ihmisiin niin en ole kaveripiiriin löytänyt uusia jäseniä :D. Onhan tämä mukava paikka asua. Ei ole kauhean suuri, mutta kaikki tarpeellinen on lähellä. Asun täällä ainakin 2016 vuoden loppuun saakka, sitä kun ei voi tietää minne lähden opiskelemaan lukion lopetettuani :). Ei ole ihastuksia tällä hetkellä elämässäni :D.

      Poista