tiistai 6. tammikuuta 2015

Tenth month

Hellouta! Suoraan asiaan, eli viime maanantaina kävin salilla ja kaupoissa kaupungilla. Kotona pakkailin jo vähän kamppeita reissua varten.







Tiistaina olimme päivän kotosalla ja illemmalla äiti lähti viemään meitä kohti Kittilää. Isä ajoi puoliväliin vastaan ja hyppäsimme hänen kyytiin. Menimme sitten isälle ja vietimme loppuillan siellä.


Keskiviikkona sain nukkua hieman pidempään, kun isä haki Jamien olohuoneeseen pojun herättyä. Päivä meni touhutessa kaikkea ja laitellessa itseäni juhlakuntoon. Illalla menin sitten areenalle ja noh, ilta oli taas hyvin mielenkiintoinen. Aluksi odottelin kavereitani ja heidän saavuttua menin Jamien kummitädin kanssa tanssimaan. Sen jälkeen haimme juomia ja pääsimme katsomaan Auroraa VIP- tilaan. Ystäväni kunto alkoi kuitenkin heiketä ja hänen iltansa lähestyi loppua. Sen takia Kasmir meni hieman ohitse, mutta varmasti itselläni pieni humalakin vaikutti asiaan :'D. Sain ystävälleni järkättyä kotikyydin ja olin loppuyön muiden kanssa tanssimassa. Muut lähtivät aikasemmin ja minä lähdin jatkoille pilkun tultua. Palasin jatkoilta selvittyä takaisin isän luokse ja aloin nukkumaan hieman Jamien heräämisen jälkeen.




Heräsin lopulta puoli yhden aikoihin ja nousin ylös. Menimme Jamien kanssa myöhemmin hänen kummitädin ja muiden bilekavereiden kanssa pizzalle. Muut olivat tosin ehtineet jo syödä kun me saavuimme, joten jäimme Jamien ja kummitädin kanssa syömään. Syötyämme kävimme ajelemassa ja kylästelemässä. Sen jälkeen palasimme takaisin ja Jamien uniaika oli lähellä



Perjantaina isä otti Jamien taas tämän herättyä olohuoneeseen ja antoi minun nukkua pidempään. Olimme muuten päivän kaikessa rauhassa ja iltasella lähdimme takaisin kohti Rovaniemiä. Äiti ajoi puoliväliin vastaan ja vei meidät kotia. Ilta menikin normaalisti siellä.


Lauantaina oli kotipäivä. Imuroin, pesin pyykkiä ja järjestelin paikkoja.




Sunnuntaina kävimme ulkoilemassa ja olimme kotosalla. Rentoa päivää silloinkin vieteltiin.




Maanantaina pääsin käymään salilla ja kaupassa. Äiti oli koko päivän kanssamme kotosalla ja jutustelimme kaikkea mukavaa. Minä myös nukuin päiväunet, väsymys kun reissun jälkeen on ollut suuri. Niin ja Jamie täytti 10kk <3.




 




Tänään olemme olleet kotona ja pakkailleet tavaroita. Hyppäämme illalla junaan ja menemme Tampereelle. Näen siellä kaveriani ja meillä on pojun kanssa mammatreffit luvassa. Olemme jutelleet whatsappissa ryhmäkeskustelussa -95 vuonna syntyneiden äitien kanssa. Tapasin heistä kahta Helsingissä aikasemmin, mutta nyt pidämme yhteistreffit jonne tulee kaikki jotka suinkin pääsevät.



Torstaina olemme taas takaisin kotona ja ensi maanantaina on neuropsykologin käynti. Muuten ei ole vielä mitään suunniteltuna.

Palaamisiin!


4 kommenttia:

  1. Kerro välil kans sun poikaystävän ja teidän yhteisii kuulumisii ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aikasemmin olen maininnut että olemme eronneet :D.

      Poista
  2. Imetätkö vielä ja, jos imetät niin kauan meinaat jatkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä imetän :). Aijon jatkaa vuoden ikään saakka, jolloin saamme siirtyä normaaliin maitoon .

      Poista