maanantai 12. tammikuuta 2015

And this time in Tampere

Hellurei! Samaa alotusta viikon kuulumisista mennään. Eli viime tiistaina lähdimme tosiaan juna-asemalle ja hyppäsimme junan kyytiin kohti Tamperetta. Matka sujui hyvin ja Jamie nukkui kiltisti, jossakin välissä kaulani päällä :'D. Jouduin siirtämään sen pois siitä, kun niskojani alkoi särkeä.


Keskiviikkona saavuimme aikaisin aamulla perille ja kaverini oli meitä vastassa. Lähdimme ajelemaan ja sen jälkeen aamiaiselle. Sitten taas ajelemaan ja lounaalle Ideaparkkiin. Siellä olimme ja kiertelimme koko päivän puoli yhdeksään saakka. Minulla piti olla ne mammatreffit, mutta tiistai- illan ja keskiviikon aikana kaikki peruivat tulonsa, joten treffit peruuntui. Ensi kerralla minua on turha haaveilla paikan päälle, koska ei minullakaan ole rahaa tuhlattavana turhaan reissailuun. Onneksi päivä oli kuitenkin mukava ja Jamiellakin oli hauskaa istua ja keikutella rattaissa.


Illalla kävimme vielä ajelemassa ja sitten menimme junaan ja matka takaisin alkoi. Tämäkin yö sujui hyvin.


Torstaina heräsimme sitten aamulla ja jäimme asemalle, josta äiti meidät haki. Äiti vei meidät kotia ja oli jonkin aikaa kanssamme. Äiti tuli myöhemmin vielä uusiksi kylään ja minä kävin kaupassa. Muuten päivä meni vain kotosalla.


Perjantaina äiti tuli taas kylään ja minä pääsin käymään salilla. Palattuani äiti lähti ja minä vietin aikaa kotosalla Jamien ja Millan kanssa.




Lauantaina oli kotipäivä kaikessa rauhassa. Huomasin olevani edellä koulutehtävissä ja nyt voin tehdä loput tehtävät aivan rauhassa ilman minkäänlaista kiirettä :).


Sunnuntaina heräsimme normaaliin päivään. Äiti tuli iltasella käymään sen verran että pääsin käymään kaupassa ja imuroin huushollin siinä samalla. Menin aikasin nukkumaan keräten energiaa maanantaita varten.


Tänään heräsin normaalia virkeämpänä pidemmän yön jälkeen. Laitoin itseni kuntoon ja lastenhoitajani saapui. Lähdin neuropsykologin vastaanototelle, jonka paikka on vaihtunut aivan upouuteen kerrostaloon. Vastaanottohuone oli niin siisti ja uuden näköinen! Olisin voinut vaikka muuttaa sinne, niin upealta se näytti.




Tapaaminen sujui normaaleissa kuvoissa ja saimme varmennettua LKS:llä tulevan kokoontumisen tämän kuun lopussa. Se on siis kahden viikon päästä maanantaina ja sinne tulee ainakin kuntoutukseohjaaja eli asianhoitajani. Tapaamisen jälkeen lähdin takaisin kotia ja bussipysäkillä oli kyllä tuskaista odotella, kun pakkasta on niin paljon. Loppupäivä on mennyt normaalisti kotosalla.



Tällä viikolla ei ole ohjelmassa mitään salikäyntejä erikoisempaa.

Palaamisiin!


3 kommenttia:

  1. jos en olisi lukenut tekstiä niin oisin ollut satavarma että vastaanottohuoneen kuvat ovat jonkun kodista !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin huoneisto kerrostalossa :D. Niitä myydään ja myös yritykset ostaa niitä vastaanottohuoneistoksi :).

      Poista
  2. Näytät todella kauniilta. :)

    VastaaPoista