maanantai 1. syyskuuta 2014

She is in here

Heippa vain! Eli perjantaina minulla oli fysioterapeutille aika aamusta ja sen jälkeen ystäväni tuli luokseni. Olin hänen kanssaan koko päivän. Lähdimme juna-asemalla ja siellä treffasin ikäistäni äitiä. Hänellä oli sisko ja poikansa matkassa. Juttelimme jonku aikaa, kunnes minä hyppäsin junaan Jamien kanssa ja lähdimme kohti Rovaniemeä.


Lauantaina olimme aikaisin perillä ja tätini tuli hakemaan meidät. Hän vei meidät kotiimme ja jäi joksikin aikaa kylään. Purin tavarat ja touhusimme Jamien kanssa kotona. Myöhemmin hän käytti meitä kaupassa ostoksilla.




Illalla äitini tuli luoksemme, sillä hänellä oli muutto menossa. Hän muutti Rovaniemelle asumaan. Joka tapauksessa hänen vierailullansa oli syynsä, ja se oli...


... Uusi asukkaamme! Kasvattimme Milla, koira jota on aina kutsuttu minun koiraksi, muutti luokseni asumaan. Äiti halusi koirat pois muuton tieltä, joten minä otin Millan itselleni. Nellalle löydettiin myös hyvä koti, joten hänelläkin on kaikki hyvin.


Alku on sujunut hyvin. Milla on ollut rauhassa ja he ovat Jamien kanssa tulleet toimeen. Laitoimme portin olohuoneen ovelle, jotta Milla saa olla omassa rauhassa eteisessä. Jamie ja Milla saavat myös paremmin tutustua toisiinsa portin takaa.


Sunnuntaina kävin Millan ja Jamien kanssa vaunuilemassa. Koiria ei tullut vastaan, joten lenkki sujui oikein hyvin. Äiti pyörähti luonamme ja otti minulta telkkarin itsellensä, sekä asensimme uuden tilalle. Kävin myös kaupasta hakemassa koiralle tarvittavia kamppeita.




Tänään kävin neuvolassa. Ensiksi kävimme mittauksissa ja tässä tiedot siitä:

6kk mitat                    (5kk mitat)
Pituus: 70,1cm              (69,2cm)
Paino: 8160g                 (8010g)
Päänympärys; 44,2cm    (43,8cm)

"Ryhmään menossa äidin kanssa. Kasvu normaalia. Kiinteät kasvis- ja hedelmäsoseet, puurot + äidinmaito ravintona. Selkä suorassa istuma-asennossa. Varaa molemmille jaloille tasaisesti. Suojeluheijasteet tuloillaan +/+. Juttelee vast.vuor. Yöt katkonaisempia."

Menimme sitten ryhmähuoneeseen. Siellä oli 4 muuta vauvaa meidän lisäksi. Jamie meni matolla heti konttausasentoon ja pällisteli siinä ihmeissään useamman minuutin. Muut vauvat makasivat matolla, leikkivät ja itkeskelivät yhdessä. Yksi vauvoista tuli muita myöhemmin ja hän ryömi matolla menemään innokkaasti. Jamiekin lähti möngertelemään ja leikki leluilla mitä vastaan tuli. Hän meni kahden tytön väliin ja silmät suurenivat ihmetyksestä, kun he alkoivat itkemään. Jamiekin vastasi myötätunnolla ja alkoi itkemään mukana. Pian poju ei halunnutkaan enää olla matolla ja hän oli minun sekä meidän neuvolatädin sylissä vuorotellen lopun ajasta.

Pian palattuamme äiti tuli taas luokseni. Hän hoisi Jamieta ja minä tein kotihommia. He lähtivät ulkoilemaan ja minä nukuin päikkärit. Jatkoin kotihommia, kun he palasivat ja illalla äiti lähti pyörällä pois.



Huomenna äiti tulee taas joskus päivällä käymään kylässä ja keskiviikkona kävelykouluun & plastiikkakirurgin juttusille.

Palaamisiin!


6 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja suloinen koira! Minkä rotuinen? Mietin myös että miten ihmeessä ehdit hoitaa koiran kun se tarvii niin paljon aikaa, ja sitten vielä lapsi joka sitä aikaa vasta tarviikin! Reipas :) Sähän muuten joskus olit malli tai jotain? Eli olettaisin että tykkäät olla kameran edessä. Tuli mieleen että sun jos jonkun pitäis osallistua siihen "toisenlaiset äidit" tv-ohjelmaan! Sinne haetaan osallistujia joten ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Pohjanpystykorva. Olen elänyt koko elämäni koirien keskellä, joten onhan tämä ehtinyt jo tulla tutuksi :) . Tykkään tietenkin olla ja olen kyllä miettinyt että ehkä voisin hakea, mutta enpä tiedä :D.

      Poista
  2. Onnea uudesta perheenlisäyksestä! Kauniin valkoinen pohjis :) Onko herkkähaukkuinen? Toivottavasti ei kovin, koska kerrostaloympäristössä semmoinen voi olla hankala. Mutta toivottavasti kaikki menee hyvin ja koira sopeutuu elämänmuutokseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Uskoin sen olevan äänekkäämpi, mutta ei se hauku kuin muita koiria jotka aitauksen ohi sattuvat menemään :).

      Poista
  3. Ihana takki ja kiva kun sait koiran luokses :)

    VastaaPoista