lauantai 13. syyskuuta 2014

Banana helps my teeth

Moissan! Viimeisin viikko on ollut aika kivulias... Siitä pian lisää. Ensiksi viikon muita kuulumisia. Eli viime tiistaina kävimme aamupäivästä ystäväni kanssa ulkoilemassa. Hän lähti iltapäivästä kokonaan pois ja me jäimme Jamien ja Millan kanssa kotosalle.



Keskiviikkona kävin naaman röntgenkuvissa ja sen jälkeen kävelykoulussa. Sain taas niskahieronnan, mutta ensi kerralla menemme salille. Jamie ja Milla olivat sen aikaa kotosalla lapsenhoitajan kanssa. Kotiin palattuani vietimme loppupäivän rauhallisesti.



Torstaina kävimme aamupäivästä ulkoilemassa ja sen jälkeen laitoin itseni näyttäväksi, sillä kuvaaja tuli ottamaan minusta kuvia. Kuvat ovat IT- lehteen tehtävää haastattelua varten. Sinänsä vähän hassua, ettei haastattelua ole vielä tehty. En edes tiedä siitä mitään, mutta kai se tehdään jossain välissä.



Loppupäivä meni kotosalla rauhallisesti.

Perjantaina äiti tuli aamulla luokseni ja minä lähdin hammaslääkärin hoidettavaksi. Alkuviikosta hampaitani alkoi särkemään ikävästi, joten hoitoa oli haettava. Hampaita särkee vasemmalta puolelta ja kipu tulee aaltoina. Tunne on sykkivä, kuin koko poski tärisisi kivun vuoksi. Lämminruoka laukaisee sen ja viileä helpottaa. Toki kipu laukeaa myös ilman syytäkin. Mässään koko ajan banaania, sillä se saa kipuaallon loppumaan. Kipulääkkeitäkin menee useampi päivässä, mutta ymmärrettäväähän se on.


Hammaslääkärillä ainakin yksi hammas osottautui kipeäksi. Se paikkailtiin ja lähdin pois poski puudutsaineen alaisena. Illalla kun sen vaikutus loppui, totesin että sattuu vieläkin. Maanantaina pitää soittaa uusiksi ja varata uusi aika. Ehkä ensi kerralla homma saataisiin oikeasti hoidettua.





Tänään kävimme ulkoilemassa aamupäivästä ja sen jäkeen äiti tuli luokseni. Aloitimme suursiivouksen, joka sisälsi ikkunan pesua, imurointia, matot vietiin ulos tuulettumaan, luutuamista ja seinien pyyhkimistä. Äiti harjasi pesuhuoneen lattiankin. Äiti teki enemmän hommia kuin minä, sillä nukuin päikyt Jamien kanssa ja toisilla menin ulos vaunuilemaan. Kävimme autolla kaupoissa siivoamisen välissä.



Ensi viikolla on keskiviikkona kävelykoulua ja perjantaina hammasröntgen. Perjantaina olisi myös tarkoituksena lähteä Kittilään viikonlopun viettoon.

Palaamisiin!


6 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas ja vitsit miten kaunis oot! :) mullakin perjantaina hammasröntgen.. :D

    VastaaPoista
  2. Vau! Oot tosi kaunis! :)

    VastaaPoista
  3. Thank you, I have just been searching for information about this topic
    for a long time and yours is the greatest I've found out till now.
    However, what about the conclusion? Are you positive about the source?


    Here is my webpage; Christian Louboutin Toronto

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hi, thank you :)! Conclusion for what? Do you mean my tooth ache :)?

      Poista