torstai 28. elokuuta 2014

Orton part 2

Heipparallaa! Täältä Ortonista päivittelen kuulumisia. Viime sunnuntaina kävimme ulkosalla, pakkailimme ja tätini heitti meidät illalla juna-asemalle. Hyppäsimme junaan ja lähdimme yötä vasten Helsinkiä kohden. Matka meni hyvin ja Jamie nukkui matkan viekussa.



Maanantaina saavuimme perille ja menimme taksilla Ortoniin. Fysioterapeutti tuli jutteleman kanssani ja ystäväni saapui Ortonille samoihin aikoihin. Menimme kaikki Respectalle ja siellä sain uuden väliaikaisen yläosan koeajolle. Sitä muokkailtiin ja sitten pääsimme pois. Menimme ystäväni kanssa lounaalle, vietimme aikaa huoneessani ja kävimme rattailemassa kaupassa. Ystäväni lähti illalla pois ja Jamiella alkoi uniaika


.
Tiistaina menin heti aamusta Respectalle, jossa muokkailtiin proteesia hieman lisää. Sen jälkeen menin takaisin ja minulla oli fysioterapeutille aika. Sitten kaverini tuli ja lähdimme kaupungille kiertelemään kauppoihin. Lopulta tulimme Ortonille takaisin ja jonkin aikaa hengailimme täällä huoneessani, kunnes kaverini lähti ja me aloitimme nukkumaan valmistelun.






Keskiviikkona kaverini tuli taas ja kävimme yhdessä lounaalla. Sen jälkeen menimme Respectalle ja sain uuden varsinaisen yläosani. Muokkailimme siitä linjaukset kohdillensa ja olimme valmiita. Siinä meni useampi tunti. Pois päästyämme lähdimme Jumboon kaupustelemaan. Ostin sieltä Jamielle tavaroita, mutta en oikeastaan mitään sen erikoisempaa. Kaveri heitti meidät takaisin ja aloimme iltapuuhiin.


Hän oli tehnyt tietämättäni sisälle koristeellisen pinnan. Juuri minun makuuni!




Tänään näin lounaalla yhtä kaveriani kahviossa. Sen jälkeen minulla oli fysioteraputille aika. Harjoittelimme tasapainoa ja kävimme ulkoilemassa. Loppupäivä oli vapaata ja emme oikeastaan tehneet mitään erikoista. Me vain touhusimme täällä huoneessa.


Huomenna illasta lähden taas takaisin Rovaniemeä kohden. Sitä ennen minun pitäisi tavata ystävääni ja mammatreffitkin olisi luvassa.

Palaamisiin!


9 kommenttia:

  1. Uuden proteesin sisus on hieno! Mut miks siinä on pieni reikä? Onko sulla jalassa reikää vastaava tappi, vai mitä ihmettä? Terveisin urpo :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä kautta ilma menee proteesista ulos :). Pitää senkin hengittää :D.

      Poista
  2. Minkä verran sulla on vielä kipuja kaikissa vammoissa mitä sulle sillon tuli? :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikeastaan enää muualla kuin hampaissa :). Hampaat ärtyy ja vihloo helposti, joten niitä särkee välissä. Särkylääkkeitä en niiden kanssa ole kuitenkaan tarvinnut :).

      Poista
  3. Onko ortonista ollut proteesiongelmiin apua? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain! Uusi yläosa vaikuttaisi olevan oikein hyvä :).

      Poista
  4. poikasi on suloinen :-) aivan on äitinsä näköinen!

    VastaaPoista
  5. Jossain vanhassa postauksessa puhuit että vauvan syntymän jälkeen haluat, että kasvot ovat ensimäinen asia mikä korjataan. Haluatko vielä kasvojen korjauksen ja jos haluat niin milloin tämä tapahtuu ja mitä siihen prosessiin kuuluu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta kai haluan :). Keskiviikkona minulla on aika plastiikkakirurgille ja siellä aletaan tekemään alustavaa suunnitelmaa.

      Poista