torstai 18. syyskuuta 2014

Poor tooth

Heippa! Viikon kuulumisia taas julki. Eli viime sunnuntaina kävimme normaalisti ulkoilemassa ja olimme ihan rauhallisesti kotosalla. Söin edelleen banaania ja kipulääkkeitä hammassärkyyn.




Maanantai oli aivan hirveä. Kipu alkoi heti aamusta ja se ei luovuttanut ei sitten millään. Minulla oli koko ajan oltava jäinen mustikka poskessa. Kävinkin apteekissa hakemassa kipulääkkeitä ja popsin mustikoita koko ajan. Sain lopulta iltapäiväksi hammaslääkärille ajan ja lähdimme Jamien kanssa sinne. Hoitopenkillä istuessani en voinut enää popsia mustikoita, joten kipu tuli ja se olo oli niin tuskainen. Vikisin heitä tekemään jotakin ja he vain rauhallisesti kertoivat etteivät voi tehdä mitään ennen kuin syy selviää. He ottivat röntgenkuvan ja menivät sitä katselemaan. Minä makasin suu auki ja liikkumatta paikallani. Kipu hiipui hiljalleen pois. Kuvissa ei näkynyt tulehduksia tai mitään pahaa, joten he eivät voineet muuta kuin määrätä kipulääkkeet ja käskivät mennä seuraavana päivänä keskussairaalalle. Palasimme koitin ja olimme loppupäivän siellä.

Tiistaina olin ihmeissäni, sillä vaikken ollut ottanut yöksi kipulääkettä, ei suuhun sattunut ollenkaan. Sen hammaslääkäri käynnin jälkeen kipu oli vain kadonnut. Menin kuitenkin keskussairaalalle tarkistukseen ja kipuasia selvisi siellä. Paikattua hammasta särki kun sitä painoi, mutta koittaessa sillä sähköiskupiikillä, ei hampaassa tuntunut mitään. Se oli mennyt kuolioon. Sain sitten juurihoitoa ja kuukauden kuluttua uusiksi.

Oli hieman surullista ajatella, että hammasta oli särkenyt vain sen takia, että se oli ns. tehnyt kuolemaa. Voi minun puruhammas parkaa!


Keskiviikkona kävin kävelykoulussa ja olimme punttisalilla. Palattuani kotiin kävin kävelyllä ja äiti haki meidät ja menimme käymään markkinoilla. Ostin sieltä yhdet housut, mutta en sen enempää.


Tänään kävimme Jamien kanssa mutkan kaupungilla kiertämässä ja muuten olemme olleet ihan rauhassa kotosalla.





Ostimme Millalle haukunestopannan, sillä se loukuttaa ollessani pois kotoa. Sitä ei kerrostalossa kestä tehdä, joten se on saatava hiljenemään.


Huomenna käyn hammasröntgenissä ja sen jälkeen pitäisi kotosalla siivota ja pakkailla viikonloppua varten. Huomenna illalla hyppään veljeni kyytiin Jamien kanssa ja menemme Kittilään.

Palaamisiin!


2 kommenttia: