maanantai 8. syyskuuta 2014

I baked a cake

Heippa! Tässäpäs sitten viime viikkoni. Viime tiistaina oli semmoinen "huono päivä". Tuntui ettei mikään tahtonut onnistua ja väsymystä leijui ilmassa. Onneksi elämässäni on piristäjiäkin ja illalla sain mennä kuitenkin hyvin mielin nukkumaan.






Keskiviikkona äiti tuli aamulla luokseni ja minä lähdin kävelykouluun. Sain tunnin niska- ja selkähieronnan ja sehän sopi minulle vallan mainiosti! Fyssari sai paikkoja auki ainakin hieman, sillä ne olivat tiukkana. Sen jälkeen palasin takaisin kotia, syötin pojun ja äiti heitti minut sairaalalle. Pääsin plastiikkakirurgin kanssa juttusille. Hän katseli kasvoni liikeet ja arvet läpi. Sanoi suurimman osan kadonneen todella hyvin ja oli yllättynyt miten hyvin kasvojeni lihakset toimivat. Olen ollut kuulema puolinaama halvaantuneena. Omasta mielestäni alahuuli vasemmalta ei toimi ihan niin hyvin kuin ennen. Plastiikkkirurgi katsoi sen liikettä ja sanoi huomaavaansa siinä pientä mahdollista heikkoutta verrattuna oikeaan puoleen.

Leikkaamisen suhteen hän ei voinut sanoa mitään. Hän laittoi lähetteen Töölön yliopistolliseen sairaalaan, jonne minut sitten joskus kutsutaan ja siellä tehdään suunnitelmat ja leikataan. Niin suurista leikkauksista kyse, että ne on tehtävä yliopistollisissa sairaaloissa. Töölössä on kuulema ainakin hyvät, joten sinne on hyvä mennä. Toki olisin voinut mennä Turkuun, koska siellä minut tiedetään jo entuudestaan. Plastiikkakirurgi kuitenkin puhui heti Töölöstä, joten menen nyt sitten sinne.


Torstaina oli nomaali päivä. Äiti tuli illalla käymään ja otti Jamien matkaansa. He menivät tapaamaan tätiäni ja kiertämään vähän kaupoissa. Minä tein sillä välin kakkupohjan ja siihen täytteet perjantaita varten.





Perjantaina äiti tuli iltapäivällä kylään ja minä tein kakun loppuun. Jamie täytti puolivuotta ja sen kunniaksi tein täytekakun. Eihän se ole sinänsä mikään syy juhlia, mutta olen kauan aikaa himoinnut mansikkakakkua ja nyt minulla oli hyvä syy tehdä se ;). Kakku onnistui hyvinkin, vaikka tämä oli ensimmäinen kerta kun tein koko kakun itse. Väliin laitoin mansikkamoussea.  






Lauantaina äiti tuli kaverinsa kanssa kylään ja toivat lahjan mukanansa. Se oli semmoinen "tanko" mihin laitetaan päällekkäin erikokoisia palloja, jolloin siitä tulee kolmio. Heti perään sylikummi tuli kylään ja toi Jamielle pehmolelun lahjaksi. Kakku syötiin loppuun ja mukavaa oli.






Sunnuntaina äiti tuli taas kylään ja minä lähdin kaverin kanssa kaupungille pariksi tunniksi. Illalla Jamien kummitäti tuli kylään ja hän on luonani kylässä pari päivää. Katsoimme illalla leffan ja jutustelimme niitä näitä.


Tänään olimme kotosalla aamupäivä. Illemmalla äiti tuli lapsenvahdiksi ja me lähdimme kaupungille tapaamaan muitakin tuttavia sekä kiertelemään kaupoissa.


Ensi viikolla menen keskiviikkona kävelykouluun ja naaman röntgenkuvauksiin. Muuten ei suurempaa ohjelmaa ole luvassa

Palaamisiin!



4 kommenttia:

  1. Parempaan suuntaan kokoajan menossa:) tsemppiä! :)

    VastaaPoista
  2. Pakko kysäistä että joko on pojulle ekat hampaat tullut jo, kun ikääkin jo puoli vuotta? :) meijän rinsessalla jo kaksi hammasta alhaalla ja ikää 5kk, ensimmäinen hammas tuli jo 4kk iässä. :D Mielenkiinnolla sinun blogia lueskelen, melkein saman ikäiset lapset ja itsekkin asun Rovaniemellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain :). 5kk iässä tuli alas kaksi hammasta samaan aikaan. Sehän on mukava kuulla :D.

      Poista