keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

On the beach

Heipsan kaikki! Päivittelyä taas vuorossa. Perjantaina olimme kaverini kanssa pääasiassa vain kämpilläni. Jamien kanssa touhusimme pitkin päivää ja herkuttelimme siinä ohella.




Lauantaina lähdimme käymään kaupungilla ihan vain kävelemässä. Katselimme ympärillemme ja himoitsevasti rannalle kuumalla helteellä. Kävimme vielä parissa liikkeessä ja lähdimme takaisin kämpälleni. Siellä oleskelimme loppupäivän rauhallisesti.




Sunnuntaina lähdimme käymään kävelyllä, mutta se jäi lyhyeksi kun vettä alkoi tiputtelemaan taivaalta. Takaisin päästyämme se kuitenkin loppui eikä kunnollista vesisadetta tullut ollenkaan.



Neljän aikoihin tätini tuli hakemaan meidät ja lähdimme rannalle. Täti otti Jamien hoitoonsa siksi aikaa. Makoilimme kuuteen saakka auringon alla, joka alkoi sopivasti paistamaan vähän sen jälkeen kun saavuimme rannalle. Ei siitä mitään rajoja jäänyt, mutta kivaa se silti oli!


Palasimme takaisin kämpälle ja pari tuntia sen jälkeen kaverini lähti kohti kotiansa. Pojun olin saanut jo silloin nukutettua, mutta itse vietin kaverin lähdettyä omassa rauhassa aikaa.

Maanantaina kävimme kaupassa normaalisti kävellen ja muuten olimme kämpällä. Aluksi olin ajatellut meneväni silloinkin rannalle, mutta se reissu jäi sitten tekemättä.



Jamie pääsee yrityksillänsä jo liikkumaan välissä hieman sinne sun tänne. Eri materiaalit tuntuvat erilaisilta ja niitä onkin mielenkiintoista tunnustella :).


Tiistaikin meni normaaleissa merkeissä. Poju tykkäsi sinnitellä illalla ja nukahti normaalin kahdeksan sijasta yhdeksältä.


Tänään heräsin aikaisin kävelykoulua varten.


Pojun herätettyä ja syötettyä lähdimme bussilla kävelykoulua kohden. Minulla ei ollut ketään lapsenvahtia, joten fysioterapeuttini sai pidellä poikaa sylissä koko ajan :D. Hän on vanhempieni ikää hyvin lähellä, joten hän kyllä tykkäsi touhuta Jamien kanssa siinä ohella. Treenasimme salilla koko tunteroisen. Lähdimme sen jälkeen bussilla takaisin kotosalle.

Bussimatkan aikana soitin Ortoniin ja kyselin tulevasta jaksosta siellä. Helsingin Ortoniin minulle on varattu jakso ajalle 4.-8.8. Huh alan jo nyt jännittämään junamatkaa pojun kanssa. Odotan innolla tulevaa reissua!

Iltapäivästä luonani kävivät perhetyöntekijöiden johtaja ja hänen tiiminsä jäsen. Heidän kanssa juttelimme avustamisesta operaatioitteni ohella. Ensi keskiviikosta lähtien saan lapsenhoitajaa kävelykoulun ajaksi ja myöhemmin sitten muidenkin operaatioiden ohella.


Loppupäivä sitten kotosalla rauhallisissa merkeissä. Nyt illalla hieman ukkostanut, mutta ei onneksi rajusti.


Tärkeä kysymys vielä teille lukijat! Mitä kautta te olette löytäneet blogini tänään facebookista? Vierailijoita on nyt yhtäkkiä tullut tämän päivän aikana facebookin kautta yli 500, enkä ole kyllä tehnyt siellä mitään.

Viikonlopuksi saan rakkaat karvaiset ystäväni hoitoon <3. Ensi keskiviikkona taas kävelykoulu, mutta sen erikoisempia ei ole luvassa.

Palaamisiin siis!


12 kommenttia:

  1. Facebookissa Äitylit-ryhmässä oli joku laittanut linkin tänne sun blogiin
    Minä ainakin sieltä bongasin blogisi.

    Lastenhoidon ja kotihommien lomassa luin blogisi läpi. Olet kyllä sitkeä ihminen. Hatunnosto sulle! :) toivon sinulle ja pojallesi kaikkea hyvää :)

    VastaaPoista
  2. Jos tiedät Facebookista Äitylit-ryhmän (17 000 jäsentä), joku sieltä oli nähnyt sut kaupassa lapsen ja jalan kanssa, ja hänen mielestään olet rohkea :) Siellä sit jotkut tiesi tästä sun onnettomuudesta ja laittoivat linkin blogiisi, uteliaat (kuten minä) sitten tulleet lukemaan tarinasi. Tuli kyllä kyyneleet silmiin kun sen luin, vaikeaa uskoa että jollekin tapahtuu noin. Mutta ihanaa kun sulla on tommoinen aarre piristämässä, ja sä olet kyllä tajuttoman vahva, ja inspiraationa monelle! Tsemppiä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin siihen ryhmään kuulun, mutta en moista keskustelua ole nähny :D. Kiitoksia paljon!

      Poista
  3. oot tosi hyvässä kunnossa! paljonko tuli ylimäärästä raskauden aikana ja kauanko meni pudottaa pois?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. 9kg tuli yhteensä raskauden aikana ja kaikki kilot jäivät synnärille :). Sen jälkeen olen vain alkanut kiinteyttämään.

      Poista
  4. Heippa :)
    Vastaus kysymykseesi:
    Facebookissa on ryhmä nimeltä ÄiTyLiT, jossa on yli 15 000 jäsentäjä ja jos jonkinmoista kohua, riitaa ja asiallistakin keskustelua. Joku äityli oli nähnyt Ikeassa naisen jolla oli sortsit ja proteesi. Hän sitten kehui tätä naista kovasti ja ketjuun tuli joku toinen mamma kertomaan sinusta ja linkkasi blogisi siihen ketjuun. Sieltä minä (ja varmasti moni muukin) tämän bongasin toissapäivänä ja nyt olen kahlannut kaikki kirjoituksesi läpi.

    Ihana blogi ja mahtava elämänasenne!

    -Jenni

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ylempänä jo totesinkin kuuluvani itsekin siihen ryhmään, mutta en ole keskustelua nähnyt :). Kiitoksia!

      Poista
  5. Sussa on tosi paljon samaa näköä kuin Maria Hintikassa. Kauniitta ootte molemmat :) Voin silti uskoa että jokaiselle joka vanhat kasvonsa menettää tulee identiteettikriisi. Jos haluat kertoa, niin miltä sinusta tuntuu tällä hetkellä elää nykyisten kasvojesi kanssa? Millaisen lopputuloksen toivot saavasi leikkauksien myötä? Halauksia! - K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)! Olen ihan sujut kasvojeni kanssa nyt. En näe niitä enää rumina, ne ovat vain vailla hienosäätöä. Poskiluut tarvii saada syvemmälle, leukaa terävöittää ja molempien puolien korkeuseroa tasapainottaa.

      Poista
  6. Tuo auringonotto kuva.... kuuma ! :)

    VastaaPoista