maanantai 28. heinäkuuta 2014

Here I live

Minulle on esitetty kaikenlaisia postausehdotuksia, mutta jotenkin ne tuppaavat jäämään tekemättä. Noh nyt otin itseäni niskasta kiinni ja vuorossa on asuntopostaus!

Eteinen



Saapukaamme sisään ulko-ovesta. Kuvassa näkyy sisempi ulko-ovista.


Ympäri kääntyessä on näky tällainen. Vasemmalla on makuuhuone, suoraan edessä wc:n ovi.


Oikealle katsoessa näkyy vasemmalta lueteltuna ulkovaatekomero, kengät ja takit sekä siivouskomero.


Ulkovaatekomeron takana on tämä paljon nähty peili sekä olohuone.


Vasemmalle katsoessa näkyy vaunut, turvakoppa sekä keittiö.

Makuuhuone







Kaappitilaa on paljon ja se on iso plussa. Tauluja pitäisi hankkia seinille lisää.

Keittiö




Keittiö on kaikinpuolin oikein mukava. Liestuuletin olisi mukava lisä, mutta muuten en keksi mitään suurempaa asiaa mistä valittaa. Uuden pienemmän maton aijon hankkia jossakin vaiheessa.

Wc







Vessa/suihkutilassa on asioita mitä haluaisin muuttaa. Ensinnäkin seinät ja lattia ovat kamalia ja vessa näyttää vanhalta ja kuluneelta. Hyllyjä haluaisin sinne enemmän, mutta tilaa ei ole. Uuden maton haluan tännekin hankkia.

Olohuone&Terassi



Kuva on jo vanha.
Olohuone on ihanan iso. Lattiassa on aika paljon naarmuja, mutta eipä ne haittaa. Tauluja pitäisi saada hankittua myös tännekin lisää. Olohuoneesta pääsee suoraan terassille. 

Melkein kaikki huonekalut ovat vanhasta talostamme, joita vanhempani eivät itse enää tarvinnut. Jotkut olen sitten hankkinut käytettynä. Mitään täysin uutta huonekalua en taidakaan omistaa.

Yritän saada aikaiseksi kirjoitettua muitakin juttuja mitä minulle on ehdotettu. Ehdotuksia saa aina vapaasti antaa!


7 kommenttia:

  1. Ompa ihana koti sulla, ja tosi tilavakin! Kaikki synnytykseen liittyvät postaukset kiinnostaa, vaikka jotain ootkin jo synnytyksestä kertonut. Itsellä ensimmäinen synnytys edessä ja jännitän ihan valtavasti sitä kipua.. Eli siis synnytykseen/synnytyskipujen kestämiseen liittyvät postaukset kiinnostaisi ;D ja joku tavallinen kysymyspostaus myös eli lukijat saisivat laittaa kysymyksiä eri aihealueisiin liittyen ja vastaisit yhdessä postauksessa niihin :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kiva kämppä. Ihanasti olet laittanut väriä huoneisiin pelkkien mattojen avulla :) Makkarikuva hieman huvitti, ei todellakaan millaan pahalla, mutta kuinka monella onkaan makkarissaan jalkoja rivissä, hauska! Ja ei, en todellakaan tarkoita tätä millään pahalla. Olet äärettömän vahva ja upea ihminen. Tsemppiä ja voimia sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)! Ymmärrän, naurattaa se minuakin :D.

      Poista
  3. Ihanan kodikkaan näköistä teillä, ja siistiä! Oispa omakin huusholli saman näköinen :D

    VastaaPoista
  4. Kivannäköinen kämppä sinulla! Olisipa mullakin terassi, tai edes parveke.. :D

    VastaaPoista