sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Decisions

Moikkelis! Elikkäs viime maanantaina äitini tuli iltasella ja kävin tätini sekä hänen tyttäriensä kanssa kaupungilla. Sain uudet tennarit ja ruoka-ostoksia hoidettua. Sain myös viestin Respecta mieheltä, sillä tiistain aika peruuntui ja seuraava on kahden viikon päästä. Vastasin voivani tulla Ouluun jotta ajan saisi nopeampaa, mutta Oulussa seuraava vapaa-aika olisi ollut kahden viikon päästä maanantaina. Turkuun sen ajan sai aina vähintään parin päivän päähän... Onneksi jalka on rauhoittunut Sorbactin avulla ja pystymme vaavin kanssa käymään pidempiä kävelylenkkejä.

Tiistaina kävimme äitin ja pienokaisen kanssa kaupungilla. Pieni nukkui koko ajan eikä herännyt mihinkään meteliin kaupoissa tai ulkosalla. Palasimme takaisin kämpälleni ja jonkin ajan kuluttua äitini lähti taas takaisin Kittilän suunnille. Ilta meni rauhallisesti kämpällä.

 Loppuviikko on mennyt vaavin kanssa kotosalla. Perjantaina jalkani salli ensimmäistä kertaa pitkän lenkin ja ystäväni tuli kävelemään kanssani loppumatkasta. Eilen kävimme pienen kanssa kaupassa kävellen ja tänään on taas ollut normaali kotipäivä. Pieni prinssi voi hyvin ja rytmi on pysynyt suhteellisen samanlaisena.

Tällä viikolla sain puhelun asianajajaltani. Päätös oikeudenkäynnistä oli tullut ja hän lähetti sähköpostitse oikeudenkäynnistä asiakirjan, miten homma oli mennyt. Yliajajani epäilemättä hakee hoviin asiasta ja homma pitkittyy, mutta sille ei mahda mitään. Joskus hän vielä vankilaan joutuu joka tapuksessa, ainakin vähäksi aikaa.

Sain myös viikolla viestin vaavin isältä. Hän ilmoitti tehneensä päätöksen, ettei tahdo oman elämäntilanteensa vuoksi olla lapsen elämässä mukana laisinkaan. Se on hänen päätöksensä eikä minulla ole siihen mitään sanottavaa. Itse en kuitenkaan mitään menetä :).

Ensi viikolla on 1kk neuvola ja äiti tulee käymään taas kylässä.

Palaamisiin!

<3:llä Lala

















6 kommenttia:

  1. Vau, näytät palautuneen synnytyksestä tosi hyvin ja nopeasti! Ei kyllä uskoisi, että oot kuukausi sitten synnyttänyt :) Ja oot muutenkin niin kaunis! Hyvää kesän odotusta sulle ja vauvalle! :)

    VastaaPoista
  2. Niin, sinä et siinä mitään menetä mutta lapsi menettää :( no vaan kylläpä se äipän kanssa varmasti kahdestaankin pärjää! :) Olis kiva jos voisit kirjoittaa synnytyksestä postauksen johon kirjoittaisit oikein tarkasti synnytyksen vaiheet ja miltä milloinkin tuntui ja oliko se kipu niin tuskallista ettet synnyttäisi uudelleen jne. Mulla lapsen hankkiminen kaatuu siihen etten uskalla synnyttää kun pelkään sitä kipua niin vietävästi :( Suloinen on poika kyllä, ja sinä oot kaunis! Jaksamista arkeen teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lapsen oikeuksia ajan kyllä, mutta kaikkeen en voi itse vaikuttaa :). Tärkeintä on lapsen hyvinvointi ja siitä pidän kyllä huolen. Pitää harkita jos kirjoitan, mutta voin sanoa ettei se kipu ollut laisinkaan niin pahaa kuin kuvittelin :). Epiduraalilla kipu saatiin pois kokonaan, joten ei sitä kannata pelätä! Kyllä voisin uudestaankin synnyttää, se oli hieno kokemus :). Kiitoksia!

      Poista
  3. Saako kysyä, millaisen tuomion yliajajasi sai? Suloinen vauva ja kasvaa kovaa vauhtia :)

    VastaaPoista