sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

19

Heippa! Isäni kävi viime sunnuntaina kylässä naisystävän ja tämän lasten kanssa. He auttelivat minua useamman tunnin ajan päivällä ja näin sain lepuuttaa jalkaani. Viereisessä kerrostalossa oli jokin tilanne päällä, sillä kaksi poliisiautoa tuli ja haki rakennuksesta jonku miehen ja naisen ulos ja veivät heidät autoilla pois. Vähän tapahtumaa täälläkin. Tätini ja ystäväni kävivät kylässä vielä illan aikana.

Maanantaina ei tapahtunut mitään erityistä. Tiistai-iltana äiti tuli ja itse kävin sitten kaupoilla hakemassa pari pakettia.

Keskiviikkona tapasin lastenvalvojan ja laitoimme isyydentunnustus homman eteenpäin. Kävin kaupassa ja sitten menin takaisin kämpälle. Äiti lähti ja me jäimme pienen kanssa omaan rauhaan. D-vitamiinin anto myös alkoi ja kävimme ekaa kertaa ulkosalla rattaiden kanssa jaloittelemassa.

Torstaina ei mitään erikoista ja perjantaina täytin 19. Hui kamala, vuoden päästä sitä on jo 20! Miten tämä aika kuluukaan näin nopeaa? Synttärit vietimme pienen kanssa kotosalla kahdestaan. Erittäin laadukasta seuraa siispä synttärien kunniaksi :).

Eilen oli vaavin kanssa tavallinen päivä. Tänään veljeni kävi kylässä tyttökaverinsa kanssa ja he näkivät pienokaisen ensimmäistä kertaa. Tätini kävi myös nyt illalla kylässä ja toi minulle kakkua, sillä he olivat viettäneet toisen tyttärensä synttäreitä eilen.

Mutta vielä näin yleisesti, pienen kanssa on sujunut hyvin. Nukkuu yön heräten 1-3 kertaa syömään, pisimmillänsä nukkuu 5 tuntia putkeen. Päivisin pieni valvoo paljon ja tänäänkään ei aamu 11 jälkeen ole nukkunut kuin tunnin ajan. Hän on voinut hyvin ja sehän on tärkeintä.

Huomenna äiti tulee ja käyn tätini ja vaavin kanssa kaupassa. Tiistaina Respecta juttua ja muuten ei viikolle ole suunnitelmia.  

Kuulumisiin!

<3:llä Lala
















6 kommenttia:

  1. Näytät hyvin palautuneen synnytyksestä, itelläni jäi tota mahaa tohon vielä jonkin verran. :) kaippa se siitä joskus vähenee . Jokos ristiäisiä suunnitellaan? Meillä tässä pikkuhiljaa. Luin synnytys kertomuksesi niin meille oli sattunut sama synnytys päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä sitä ehtii kiinteyttää vielä, elämähän tässä on aikaa :). Ristiäiset on ensi kuun 13 päivä varattuna. Milloin sinulla? Itsekin olen blogiasi seuraillut ja huomasin saman asian :D. Pahoitteluni etten ole kommentoinut asiasta mitään jo aikaisemmin.

      Poista
  2. Onnittelut näin jälkikäteen syntympäivän johdosta :)

    VastaaPoista
  3. Ihana pieni tuumailijamies kuvissa! Pienen vauvan tuoksun voi melkein haistaa. :D

    Hienosti olet palautunut synnytyksen jälkeen, näytät todella kauniilta! Lepo ja hyvin nukutut yöt tekee tehtävänsä. Itsellä oli hehkeys kaukana kun nuorin poika nukkui vauvana viikkojen ajan vaan 1,5h pätkiä yöllä. Mutta onneksi sinun poika nukkuu noin hyvin.

    Aiotko muuten paljastaa vauvan nimen täällä? On aina mielenkiintoista minkä nimen vanhemmat lapselleen valitsee. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)! Olenkin oikein tyytyväinen, koska lepo on tärkeää.

      Kerron pojan nimen, kun ristiäiset ovat ohi :).

      Poista