maanantai 6. tammikuuta 2014

Babys bed

Taas vähän kuulumisia :). Torstaina heräilin aamupäivästä ja äitini tuli töistä päivällä. Otimme kaikki tavarani matkaan ja lähdimme kohti Rovaniemeä. Kävimme matkalla kaupassa, jotta sain ostaa ruoat kämpälle. Perille päästyä äidin miesystävä sattui samaan aikaan pihalle. He kantoivat kaverina tavarani sisälle ja levähtivät hetken luonani, kunnes lähtivät takaisin Kittilää kohden. Ilta meni tavaroita purkaessa.

Perjantaina oli sitten neuvola. Paino oli noussut reilulla parilla kilolla, johtuen varmaan hyvästä syömisestä joulun alla. Kaikki testit oli muuten hyvät, mutta hemoglobiini oli noussut jo raskauden alussa ollutta arvoa korkeammalle. Lopetinkin rautapillerien syömisen ja katsomme ensi kerralla mikä tilanne on. Vaavelin sydänäänet kuuluivat hyvin ja ne olivat hyvät. Hoitaja arveli pienen olleen pää alaspäin, ainakin sillä hetkellä. Sf- mitta, minkä hoitaja mittasi, oli reilusti yli keskikäyrän. Hän uskoi että vauva oli vain huonossa asennossa, sillä ainakin hänen tunnustelunsa mukaan lapsiveden määrä vaikutti normaalilta eikä pienokainen tuntunut jättiläiseltä. Katsomme asiaa seuraavalla kerralla uudestaan.  

Viikonloppuna ei tapahtunut mitään erikoista. Zumbailin ja treenailin, sekä pesin joululahjaksi saamiani petivaatteita sekä astioita. 

Tänäänkin oli muuten täysin normaali päivä, mutta äitini miesystävä toi minulle pinnasängyn! Kokosimme sen kasaan huoneeseeni. Se on käytetty, mutta hyvässä kunnossa. Se on valkoinen, koska halusin nimenomaan sen värisen. Loput tarvittavat tavarat hankitaan vielä tämän kuun aikana. 

Tällä viikolla on ensimmäinen perhevalmennus ja viikonloppuna ilmeisesti saan isän luota tavarani tänne. Palaamisiin!

<3:llä Lala




Vasemmalla rv 27+2 ja oikealla 32+2



4 kommenttia:

  1. Ihana masu sulla <3 ootko miettinyt jo nimeä pikkuiselle? :) kaikkea hyvää sinne sulle sekä vauvalle!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)! On sitä jo paljon mietitty, mutta vielä en ole varma mikä siitä tulee.

      Poista
  2. Tiiätkö onko tyttö vai poika? Onnea loppu-raskauteen.

    VastaaPoista