tiistai 28. tammikuuta 2014

Interview and good news

Helloutan! Viikko taas on vierähtänyt eteenpäin. Kuten sanoin, niin viime viikon keskiviikko oli erityinen päivä. Aamupäivästä sain nimittäin erityisen vierailijan. Eräs nainen tuli haastattelemaan minua! Hän toi minulle lahjaksi vauvan ammeen ja sen pidikkeen. Kerroin hänelle haastattelussa tarinani nuoruudesta tähän päivään saakka. Otimme sen lisäksi kuvia sisällä ja ulkona. Nyt kuun vaihteessa ilmestyvässä Hymy- lehdessä on sitten minusta osio tämän haastattelun perusteella. Tarinassa kerrotaan aiemmasta elämästäni ja haaveistani, onnettomuudesta ja siitä selviämisestä. Tietenkin myös mainitaan nykyisestä elämästäni. Siitä siis ostamaan, jos haluaa minusta lukea :).

Torstai oli normaali päivä normaalineen kuvioneen. Viikonloppunakaan ei tapahtunut mitään erikoista ja aika meni kämpällä zumbaillessa ja reenailessa, syödessä ja levätessä. Ihoni on taas villiintynyt ja se ärsyttää. Silmät vuotavat joka kerta ulos mennessä ja sen takia silmien ympärys on todella kuiva ja kutiseva. Pitää vain nyt ahkerammin rasvailla, jotta iho alkaisi asettumaan aloillensa taas. Nopeasti sen sain jo aisoihin melkein kaikkialta, mutta naama ei luovuta niin helpolla.

Sunnuntaina äitini tuli luokseni yökylään. Kävimme myös tätini luona kylässä illalla.

Maanantaina äiti vei minut sitten keskussairaalalle ultraa varten. Ultra otettiin ja kaikki näytti olevan hyvin. Lapsiveden määrä oli normaali, pieni oli pää alaspäin ja hänen koko oli normaali. Ystävänpäivänä on magneettikuvauksen vuoro ja jos lonkkassa ei ole mitään erikoisuutta, niin normaalilla synnytyksellä mennään. Sitä nyt sitten odotellessa, mutta kyllä ainakin TYKSin lääkärin näyttämien kuvien mukaan lonkka on aivan normaali. On se hyvä kuitenkin tarkistaa.

Kävimme vielä kaupoissa ostelemassa ruokaa kämpälleni. Yötä vasten päätin vielä tekaista suklaisen juustokakun. Siitä tuli aivan hyvä, mutta todella makea. Saa ainakin makeanhimon hillittyä sitä syödessä.

Tänään sitten kävin keskussairaalalla tutustumassa synnäriin. Minulle ja muille osallistujille esiteltiin synnytyssalit ja eri huoneet sekä osastot. Hommassa ei mennyt varttia kauempaa, joten sieltä pääsi aika nopeaa lähtemään pois.  

Huomenna puolestaan menen hammashoitoon ja perjantaina neuvolaan. Kuulumisiin niistä taas myöhemmin!

<3:llä Lala


Rv 35+2

Hymy- lehdeltä saatu amme (kokoaminen kesken)
Makea juustokakku


10 kommenttia:

  1. Juustokakut on parhaita :)

    VastaaPoista
  2. Millon sulla on laskettuaika?:) ihana blogi !

    VastaaPoista
  3. Pakko käydä ostamassa tuo lehti! Ja herkullisen näköisen kakun olet saanut aikaan, leivotko kokkailetko muuten paljon?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :). No normaalin päivällisen lisäksi en ruukaa kokkailla tai leipoa erikoisemmin, mitä nyt silloin tällöin haluaa kokeilla jotain.

      Poista
  4. Hei Laura! Luin koko sun jutun ja vitsi että oot rautanen mimmi !!! Tosissaan ihailen sua ja söpö oot vieläki, ja tuo masu.. elä yhtää sureksi. Aijon kyllä tulla toisenni kerran tänne katteleen sun kuulumisia, tsemppiä . Päivi pohojosesta

    VastaaPoista
  5. Moij. :) minä jo kauan sitten sun blogia luin, mutta se jäi unholaan pidemmäksi ajaksi, kunnes nyt löysin sen uudelleen. :) Onnittelut tulevasta pienokaisesta! :) Itselläni on laskettu aika 4.3. joten on mukavaa lukea suunnilleen samoilla viikoilla olevan kuulumisia. :) Täytyy kyllä todeta että olet todella sisukas ihminen, monet eivät olisi onnettomuudesta selvinneet läheskään yhtä hyvin kuin sinä... Äläkä missään nimessä ulkonäköäsi murehdi, todella kaunis olet edelleen! :) Tsemppiä tulevien operaatioiden kanssa ja toivottavasti loppuraskaus ja synnytys menevät hyvin. :)

    VastaaPoista