sunnuntai 12. tammikuuta 2014

First time something happened fast

Heippa taas kaikille! Kulunut viikko on ollut aika normaalilla menolla menevä, mutta paljon on saatu taas asioita eteenpäin. Tiistaina oli ensimmäinen perhevalmennus ja olin siellä tätini kanssa. Perhevalmennuksessa oli minun lisäksi yksi pariskunta, nainen sekä vetäjä ja doula. Juttelimme loppuraskauteen sisältyvistä asioista sekä synnytyksen käynnistymisestä. Juttelimme synnytyksestä ja katsoimme synnytysvideon. Juttelimme vielä raskauden jälkeisestä masennuksesta. Aikaa kului pari tuntia ja sitten olimme valmiita. Ensi tiistaina sitten seuraava kerta.

Keskiviikkona oli normaali päivä. Zumbailua ja muuta touhuilua ja siinä se päivä sitten menikin.

Torstaina heräsin aamulla aikaisin, sillä minun luonani tuli käymään lastensuojeluviranomainen. Puhuimme mahdollisesta perheavustuksesta, jota kaikkien projektieni yhteydessä tulen tarvitsemaan. Sovimmekin, että otan häneen yhteyttä, kun lapsen synnyttyä joskus laitan projektit käyntiin. Vielä kun en osaa sitä sanoa, milloin projektien kanssa voidaan laittaa homma taas täysillä pyörimään. Leikkauksien ohella tietenkin sukulaiset tulevat vauvanhoidon suorittamaan, mutta ei heillä ole aikaa jokainen viikko tulla yhden hammaslääkärillä menevän tunnin takia vahtimaan pienokaistani.

Perjantaina oli taas normaali päivä normaalien kuvioiden sisältämänä.Lauantaina menin aamupäivästä isän naisystävän kanssa shoppailemaan kaupungille. En ostanut mitään, sillä yritän rahojani säästellä. Prismasta ostin ruokaa kämpälle ja siinä oli päivän ostokset. Kun isäni pääsi kokouksesta, kävimme hänet noukkaamassa kyytiin ja menimme Martinaan syömään. Söimme hyvät pizzat ja lähdimme minun luokseni. Sain kaikki tavarani isältä ja aloimme sitten laittamaan kämppää paremmalle mallille. Isä oli vahingossa unohtanut pöydän jalat matkasta, mutta saan ne ensi viikon alussa. Sitten porasimme muutaman reijän seiniin ja laitoimme tauluja niihin. Tämän jälkeen ei mennyt kauhean kauaa, kun heidän oli jo lähdettävä kohti Kittilää. Lauantai-illan ja tämänkin päivän olen nuita tavaroitani katsonut läpi ja heitellyt kaiken ylimääräisen roskiin.

Tällä viikolla soitin myös asianhoitajalleni ja puhuin projekteistani. Hän oli luullut kaiken olevan kunnossa ja lupasi yrittää laittaa asioita taas pyörimään. Hammashoidon puoli saatiinkiin jo hoidettua heti ja ensimmäinen käynti on torstaina. Teemme tilannekartoituksen ja suunnitelman jatkolle. Tarkoitus olisi saada uusi hammasproteesi tehtyä ennen kuin vaavi syntyy. Sen kyllä onneksi ehtii tehdä.

Huomenna menen käymään kaupungilla hoitamassa asioita, tiistaina perhevalmennuksessa, hammashoidossa torstaina ja neuvolassa perjantaina.

Palaamisiin!

<3:llä Lala

Rv 33+0

Taulu olkkarin seinällä

Pöytä ilman jalkoja

9 kommenttia:

  1. Moi! Olen tyttö loimaalta, et tunne minua mutta näin sinut hyvin usein ennen onnettomuuttasi ja monta kertaa myös sen jälkeen. Itsellänikin on ollut vakavia terveysongelmia enemmän kuin laki sallii ja uskon että pystyn kuvittelemaan miltä sinusta tuntuu kaikkien ongelmiesi kanssa. Tsemppiä! Miksi tänne rupesin kirjoittamaan oli sinun kasvosi. Nehän on parantunu tosi hyvin! Olet todella kaunis nyt! Jos niissä ei ole jotain teknistä hommaa minkä takia pitäisi leikata niin mieti vielä voitko hyväksyä kuitenkin uuden minäsi. Leikkaus on aina leikkaus.. luonto korjaa näköjään todella hyvin ja lyhyessä ajassa. Miltä kasvosi näyttävätkään parin vuoden päästä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja paljon jaksamisia sinullekin! Luonto on korjannut kasvojani paljon, mutta haluan saada niille symmetriaa takaisin, jotta voin taas katsoa hymyillen peiliin.

      Poista
  2. Jotenkin hauska tuo kuva pöydästä ilman jalkoja :)

    VastaaPoista
  3. Ymmärsinkö nyt oikein että sinulla ei ole ollenkaan hampaita suussasi? :o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hampaita puuttuu yhteensä n. 7 kappaletta. Yläetuhampaita puuttuu 5 ja niiden tilalle tehdään väliaikaisesti hammasproteesi.

      Poista
  4. Mukavaa nimipäivää :)

    VastaaPoista
  5. Hihi, ihana pallomasu! :) Oot muutenkin todella kaunis! Koska pikkusen muuten pitäisi syntyä?

    VastaaPoista