sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

I don't want to wait

Heippa taas kaikki!

No niin, elikkäs hammashoidossa kävin keskiviikkona ja perjantaina Respectalla taas. Molemmista sain jotain hyvää ja huonoakin juttua korviini.

Hammaslääkärissä luovutin paperini ja röntgenkuvani lääkärille ja hän tutki suuni. Erikoislääkäri sanoi olevansa yllättynyt tulevan projektin laajuudesta, sillä sairaala puoleltakin tarvitaan apua luunsiirto leikkauksissa. Tietenkin proteesihampaiden käytön loppua malttamattomana odotellessa kysyin, että koska saisin uudet etuhampaat itselleni. Hän sanoi, ettei luunsiirtoja yleensä tehdä, kuin yli 20- vuotiaille, joten voi olla että joudun odottamaan vielä pari vuotta hampaiden saantia. Tunne sisälläni oli tappavan vihainen ja heti ilmaisin mielipiteeni näistä typeristä, elämää haittaavista proteesihampaista. Lääkäri oli tästäkin hieman ihmeissään, mutta lupasi selvitellä asian läpi ja ottaa vapun jälkeen yhteyttä minuun. Seuraaa kerta varataan sitten piakkoin.

Perjantaina Respectalla sain kuulla ärtyneeseen jalkaani hoitoapuja ja hieman laajennettiin märkivää, hinkkautunutta kohtaa. Pohdimme myöskin pahntunutta kipuani tyngässä, mutta emme keksineet siihen mitään vastausta. Siispä kipua edelleen vain... Yritämme myös nähdä vapun jälkeen piakkoin, jotta saisin suihkuproteesiin uuden muovikupin.

Viikonloppu oli muuten pihaton ja läheisyyden parissa vietetty aika. Viikonloppu oli ihana ja rauhallinen, tosin lepo olisi ollut oikein kiva asia. Huomen aamuna saavun junalla Lappiin ja siellä vietän keskiviikon iltaan saakka aikaa Levin meiningeissä.

Siispä kuulumisiin!

<3: llä Lala



Ps. Käykääpäs äänestämässä kaverini kuvaa!

http://kuvakilpailu.nrj.fi/#/photo/9286


2 kommenttia:

  1. Hei sinä ihana, valovoimainen, vahva nuori naisen alku. Sattumalta löysin blogisi, ja sanat eivät riitä kuvaamaan sitä, kuinka paljon sinua täällä arvostan. Toivon, että pidät tuon elämänmyönteisen ja positiivisen asenteesi jatkossakin!! Aion taatusti jatkossa seurata kuulumisiasi, sinusta moni saisi varmasti inspiraatiota, sinunlaisiasi on liiankin harvassa. Mitä ihaninta kevään jatkoa sinulle!! <3

    VastaaPoista