sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

New operation will come soon


Taas tervehdys!

Elikkäs Respectalla käymisestä ajattelin teille vielä kertoa tällä viikolla. Sain proteesiini uuden muovikuppiosan, asennot kuntoon ja polven muljauttelukin loppui. Ratsastussaappaani viimeisteltiin ja nytpä voisinkin lähteä ratsastamaan. Suihkuproteesiini tehdään nyt uutta kuppiosaa ja vapun jälkeen käyn sen hakemassa.

No heti uusi, tiukka proteesi aiheutti kipuja. Hermot aluksi olivat hädissään, mutta ne ovat jo rauhoittuneet. Muuten tynkää särkee välillä paineen takia ja polvi kiukuttelee entistä enemmän. Menee aina jonkin aikaa, ennen kuin jalka kokonaan tottuu paineeseen. Nyt katselen, rauhoittuuko lepokipuni pian vai jatkuuko se tämänkin kaverin kanssa. Vapun jälkeen Respectalla pitää katsoa myös lepokivun tilanne. Jos se vielä kipuilee, niin on aika tehdä asialle tosissaan jotain. Ei se enään ole mahdollista, että se aina on istuessa mukamas kipeä proteesin kanssa. Näitä elämän suuria ärsyttäviä ongelmia.

Huomenna ja ylihuomenna on itselläni ensimmäiset näytöt ja kyllä hiukan jo jännittää, miten ne menevät. Keskiviikkona pääsen ekaa kertaa hammaskirurgille pitkästä aikaa! Kuinka iloinen olen, että vihdoinkin pääsen sinne. Ehkäpä suuhuni tehtävä luunsiirtoleikkaus saataisiinkin jo pian aikaiseksi ja saisin uudet hampaatkin. Toki leikkauksen jälkeen menee kuulema n. puolisen vuotta, ennen kuin hampaat voidaan laittaa. Sen takia vain haluaisinkin sen leikkauksen pian.

Palaamisiin!

<3: llä Lala


Pianhan se kesäkin tulee!

10 kommenttia:

  1. onko kaikki hampaat murskana :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Seitsemän lähti ja saman verran joudutaan varmaan vielä repimäänkin :).

      Poista
  2. Luin tänään Seutusanomista tarinasi. Ja siksi nyt täällä.
    Kohtalosi kosketti todella silloin pitkään,kun se oli tapahtunut. Monesti mietin miten jaksat. Kun Ypäjä sarjassa rehtori kertoi terveiset koulutovereillesi,tuli itku silmään. Tänään luettuani lehden tuli ihan uskomaton olo.
    Olet sitkeä,vahva ja kaunis nuori nainen edelleen.
    Tulet pärjäämään elämässäsi pitkälle.
    Toivon sinulle sydämestäni iloisia,kivuttomia ja pirteitä päiviä.
    Aurinkoista ja lämmintä kevättä/kesää sinulle.

    VastaaPoista
  3. Oot ollut superkaunis ja olet edelleen. Ihailen sun asennettasi! :)

    VastaaPoista
  4. On niin epäreilua, miten elämä toisia kohtelee. Paljon voimia ja jaksamisia kauniille Lauralle! Sulla on mielettömän hyvä asenne :)

    VastaaPoista