keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Wonderful holiday



Heippa taas kaikki!

Olin viettämässä pääsiäislomaa Lapissa kotonani. Lähdin torstai-iltana junalla kohti Rovaniemeä ja perjantaina aamupäivästä saavuin Leville. Näin kavereitani koko päivän ja illalla lähdin parin kaverini kanssa baareihin. Oli todella mukavaa ja yö oli unohtumaton!
Aamulla menin sitten Hanhimaahan kotiini hoitamaan koiriani päivän ajaksi ja yksi ystävistäni tuli kyläilemään. Kaverini hakivat minut illalla kotoani ja menin Leville erään ystäväni tupareihin. Sieltä lähdimme baareihin ja pidimme todella mukavan yön yhdessä. Yksi kavereistani kuskasi minut Hanhimaahan takaisin ja nukuin koirien kanssa leppoisasti aamuun asti.
Sunnuntaina vietin mukavan kotipäivän ja maanantaina lähdin bussilla takaisin Rovaniemelle. Minun piti lähteä jo illalla kohti etelää, mutta VR:n nettisivujen toimimattomuuden takia en ollut saanut lippuja ja maanantaina juna oli jo täynnä. Niimpä lähdinkin vasta tiistaiaamuna. Illalla olin taas Ypäjällä takaisin tyytyväisenä.

Kiitän kaikkia mukana olleita ja tällaisia kokemuksia haluan uusia! Lapissa minut nähdään seuraavan kerran vappuna.

Kuulumisiin!

<3:llä Lala



Tässä kotonani otettu kuva.

Vappuasuni v.2009. Saapas nähdä mitä tänä vuonna yltäni löytyy!

3 kommenttia:

  1. Eksyin aivan sattumalta blogiisi. Se kirjotus siitä onnettomuudesta oli tosi koskettava. Miten joku ihminen voi tehdä toiselle noin!!!Kenenkään ei pitäisi koskaan joutua kokemaan tuollaista... Asiasta toiseen;pystytkö muuten enään koskaan ratsastamaan? Voimia Sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Voisin hypätä hevosen selkään vaikka heti, että siihen tilanteeni ei enään vaikuta :).

      Poista
  2. Voi laura.kaimasi täällä.ikävä onnettomuus .saako sut lisätä face ystäväks vaikka en sua tunne?paljon voimia

    VastaaPoista