tiistai 7. toukokuuta 2013

It hurts

Heippa kaikki!

Niin, miten viime ajat ovatkaan sujuneet. Voisin kai sanoa, että toisaalta aika heikosti ja toisaalta todella hyvin.

Vapun olin Lapissa ja vietin aivan ihanaa aikaa ystävien ja tuntemattomien ihmisten kanssa baarissa. Näin Hunksit ja E-roticin livenä. Fiilis oli mitä mahtavin ja oli todella kivaa!

Sitten palasin takaisin Ypäjälle torstaiaamuna ja aloin suorittamaan talliviikkoa ahkerana. Hyvin se meni, jalka vain hiertyi ikävästi polvitaipeesta ja oli hiukan kipeä oikealta puolelta. Sunnuntain väänsin kipulääkkeillä hiertymän takia, mutta se ei tuntunut kuitenkaan liian pahalta vaihtoehdolta. Seuraava yö olikin painajainen...

Heräsin sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tyngässäni olevaan kamalaan kipuun. Nousin ylös ja vedin panadolin naamaani. Aamulla herättyäni kuume oli yön aikana noussut. Maanantai olikin täysin sängyn valtakunnassa vietetty päivä, sillä kuume nousi ja laski ahkerasti lääkkeiden avulla. Pahin asia kuitenkin oli, että tynkäni oli oikeasta reunasta turvonnut järkyttävän kokoiseksi. Kylmäsin sitä koko päivän, mutta ei se auttanut. Soitin Respectaan ja sovin tiistaille ajan sinne. Niin kärsin loppu päivän kyyneleet silmissä odottaen pelastusta.

Tiistaina menin Respectalle ja he uskoivat jalan olevan tulehtunut. Niimpä he soittivat Tyksille, mutta sieltä he käskivät minun mennä Ypäjälle terveysasemalle. Sinne en saanut kuitenkaan aikaa ja kaverini tuli minut hakemaan Turusta Forssan päivystykseen, jonne saimme ajan. Siellä sitten otettiin tulehdusarvot, jotka olivat kuulemma todella koholla. Minut käskettiinkin mennä tiputukseen Tyksiin, sillä tynkäni oli vaarassa. No niin, täällä minä nyt sitten olen tiputuksessa. Jouduin odottelemaan kaksi tuntia, ennen kuin pääsin lääkärille väärään listaan sijoittamisen virheen vuoksi. Saan nyt antibiottia suonensisäisesti tiputuksella. Huomiseksi oli luvassa mahtavat suunnitelmat, mutta ne nyt sitten jäävät pois. Kysyin huoneeseeni tulevalta hoitajalta todennäköisen oleskeluaikani täällä. Hän arvioi minun olevan täällä viikon verra, joka siis kuulostaa aivan liian paljolta. Minä en voi uskoa, että he pitävät minua täällä niin jumalattoman pitkään.

Näin siispä päivät täällä menevät. Kerron lisää sairaalassa oleskelustani myöhemmin!

<3:llä Lala


Levin Mega Vappu 2013


4 kommenttia:

  1. Oi. Kuulostaapa ikävältä tuo kipu! Paljon paranemisia sinulle! Yksi asia minua ihmetyttää. Miksi olet monesti pukeutunut hyvin avoimesti ja jopa hieman "pornahtavasti"? Haetko sillä jotain hyväksyntää vai onko se vain luonteesi?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Sellainen luonteeni vain on on. Pidän sellaisista vaatteista :).

      Poista
  2. Olet kyllä uskomattoman kaunis! :) Kiva postaus ja upea vappuasu!

    VastaaPoista