perjantai 6. toukokuuta 2016

Sun makes me happy

Vihdoinkin ollaan oltu terveitä jo jonkin aikaa ja kelit ovat olleet aivan uskomattomat! Aurinko paistaa ja hellettä on ollut jopa niin paljon, että olen shortsit uskaltanut pukea jalkaan. Makiaa!


Kämpässä on lämpötilan kanssa ollut hiukan ongelmia. Patterit eivät ole hetkeen toimineet ja lämpötila on koko ajan noin 19,5 pinnassa. Talonmiesten piti käydä keskiviikkona avaamassa patterit, mutta eipä heitä ole näkynyt. Huomenna pitää taas soitella päivystykseen ja kysellä milloin he ovat tulossa. Kotosalla ei huvita tehdä mitään, kun heti tulee kylmä jos istuu alas ja sitten sitä kyhjöttää viltin sisällä turvassa, eikä sieltä enää helpolla suostu tulemaan pois :d. 


Kesä tulee...

Jamie on voinut oikein hyvin ja lämpimien säiden vuoksi olemme olleet paljon ulkosalla. Poju viihtyy siellä ja minäkin viihdyn. Olen huomannut, että olen koko ajan iloisella tuulella, kun sää on mitä mainioin ja aurinko vain paistaa. Olisin aina hyvällä tuulella, jos olisi tällaista :D.



Viikko meni normaalisti salilla käydessä ja pojun kanssa kotosalla. Eilen poju pääsi mummin kanssa ulkoilemaan yli pariksi tunniksi. Itse kävin salilla siinä välissä, Jamie kun ei eilen eikä tänään ole ollut hoidossa.


Tänään kävimme myös äidin kanssa syömässä äitienpäivän kunniaksi. Tarkoituksena oli mennä jonnekin hienoon ravintolaan, mutta päädyimmekin menemään Kattilaan syömään buffetin. Ruoka oli minusta ja äidistä hyvää, mutta pojulle ei kauheasti maistunut. Maitoa hän innostui juomaan, ilmeisesti pahvimukista oli niin hauskaa juoda.  




Hyvää äitienpäivää kaikille! Äiti on niin rakas ihminen, etten kyllä pystyisi ajattelemaan elämää ilman häntä. Rakastan sinua äiti <3.



Ensi viikolla lähden käymään reissussa. Kerron siitä sitten lisää kun olet selvinnyt takaisin kotia :3. 


Päivä alkaa hyvin hyvällä aamupalalla

Palaamisiin!


2 kommenttia: