torstai 28. huhtikuuta 2016

Yamm pizzaaa

Emme vieläkään ole aivan tervehtyneet, sillä Jamielle nousi torstain ja perjantain välisenä yönä kuume. Vapaapäivä siis hoidosta ja minulle vapaapäivä salista. Treenailin kyllä kotoa käsin. 


Jamie kuumeili lauantainkin, mutta sunnuntaina kuume oli onneksi laskenut pois ja poju pääsi maanantaina taas hoitoon. Edelleenkin nenä vuotaa ja yskää on, mutta muuten onneksi kunnossa. Mie yritän kovasti taistella nuhaa vastaan ja ainakin toistaiseksi se on onnistunut.



Maanantaina kävin neurolla ja olin heppailemassa. Menin taas Saaralla. Harjoittelimme taivutuksia ja se on meidän ryhmän ensi kuun projekti. 



Tankoilin tiistaina kunnolla ja huomasin suurta edistymistä. Takanojakin onnistui ilman käsiä. Aivan alkeistasolla sitä vielä ollaan, mutta mukava huomata että nyt osaa tehdäkin jo jotain :D.



Eilen kävin kaverin kanssa syömässä Kattilassa (oli muuten sairaan hyvä pizza!) ja tänään kävin toisen kaverin kanssa kahvilla. Olin hänen seurana shoppailemassa ennen kuin lähdin kotia tekemään koulujuttuja.




Viikonloppuna ei tapahdu mitään. Huomenna ajattelin hakea kaupasta munkkeja vapun kunniaksi. Siinä on meidän vapun viettäminen tältä vuodelta :D. Ensi viikolla Jamie viettää torstain ja perjantain vapaata hoidosta. Perjantaina olisi tarkoituksena mennä äidin kanssa syömään äitienpäivän kunniaksi. 




Palamisiin!


2 kommenttia:

  1. Ihan mahotonta ajatella että tosta kropasta ois Jamie ulos putkahtanu :0 Nainenn olet niin upea!! 😍👌
    Jamielle pikasta tervehtymistä kummitustätitykseltä, mulle kans iski flunssa eikä lähe sit millään. :x
    Vietä oikein mukava äippäin päivä ja muutenki ihanaa kevättä mru 😘
    Ps. Nähään tossa touko-kesäkuun vaihteessa jos (ja kun) saan revittyä lomaa nii tuun viikonpäiviksi lappiin ☺
    En osaa ajaa tällä kommenttikentällä nii pistetää ny varmistukseksi vielä että
    -Krista :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos muru <3. On se nyt ollu jo hetken taas terve, paranemisia sinnekin! Ja todellakin nähdään heti ku tuut tänne! Ikävä <3

      Poista