lauantai 21. toukokuuta 2016

Pink flowers and black base

Sairasteleminen ei vieläkään loppunut tämän kevään osalta, sillä täällä ollaan taas nuhan kourissa. Pojulta se on onneksi menossa ohi, mutta itselläni on ne pahimmat päivät meneillään. Kaverikin sai sen lahjaksi, kun oli minua täällä auttelemassa. 


Viikko on muuten mennyt oikein mukavasti. Kaveri jeesaili minua viikon verran kotona askareissa ja sain lepäillä paljon. Ruuanlaitosta ja keittiön siivoamisesta huolehdin kyllä täysin itse. Kaveri hoisi kyllä salaatin tekemisen :). Kävimme shoppailemassa parina päivänä, mutta ei pitkiä jaksoja, sillä itse en vielä hirveästi uskalla kävellä pidemmän aikaa putkeen.

Uusi toppi

Rinnat ovat parantuneet hyvin. Päivä päivältä kiristämisen tunne on alkanut helpottamaan ja on mukavempi olo. Kävin eilen terveysasemalla poistattamassa tikeistä solmut. Tukiliivit painavat hieman haavoja, jonka vuoksi ne ovat välissä vähän ärtyneitä. Ostin toisetkin tukiliivit sairaalasta saatujen rinnalle, jotta saan välissä peseyttää niitä. Nämä uudet ovat beiget ja ne eivät yllä niin ylös.


Haavojen hoitoon kuuluu jokapäiväinen suihkuttelu ja sen jälkeen ilmahoitoa 10-15 minuuttia, jonka jölkeen tukiliivit takaisin päälle. Haavojen päälle piti vaihattaa päivittäin haavalaput tikkien poistoon saakka. Haavojen päällä oli myös tikkien poistoon saakka samat teipit. Terveysasemalla laittoivat uudet teipit ja jatkossa teippejä pitää vaihdella 3-5 päivän välein. Teippejä pitää käyttää pidemmän aikaa, jottei arpi pääse kasvamaan turhan suureksi.  


Jamie on nyt mummin kanssa puistossa. Poju on nuhasta huolimatta voinut hyvin. Meillä on jonkin aikaa ollut tapana, että poju valitsee aina yhden pehmelelun korista nukkumaan mennessä. Välissä se on hieman hankalaa, mutta yleensä sujuu hyvin. Pojusta on mukava mennä nukkumaan valitsemansa pehmon kanssa. Yhden pehmolelun olemme nimenneet Kaapoksi. Poju nimittää sitä aina Kaapo- hauvaksi :D. 


Syöttötuoli on myös jäänyt pois, sillä poju istuu nykyään aina ruokapöydän tuolilla. Joskus se haluaa syöttötuoliin istumaan, mutta sitä tapahtuu harva se päivä. Sen saisi jo viedä varastoon. Pitää katsoa ensi viikolla jos sen saisi aikaan, kun saan taas nostella painaviakin tavaroita.


Jamie lähtee maanantaina papan tykö hoitoon muutamaksi päiväksi. Tulee takaisin keskiviikkona tai torstaina. Minulla on maanantaina neuro, mutta muuten viikko menee kotona lepäillessä. 



Palaamisiin!


2 kommenttia:

  1. Moi. Olet saanut hyvin ulkonäköäsi takaisin vaikka onnettomuudessa kaikki kasvonluut murtuivat :)

    VastaaPoista