maanantai 11. huhtikuuta 2016

Poor little boy

Viime viikon aikana ei hirveästi erikoisia tapahtunut. Ulkoilua, salia ja kotihommia.
 


Jamie istui tyytyväisenä lauantaina sohvatuolilla, kun yhtäkkiä alkoi kuulumaan kakomista. Pieni reppana oksensi siihen. Kiikutin lapsen äkkiä vessaa ja hän oksensi matolle. Vessanpöntölle päästyä ei enää oksettanutkaan. Pidin pojua loppuillan silmällä ja sangon koko ajan lähettyvillä. Sohvatuolin päällisen raahasin suihkuun ja olen saanut hinkata ja puhdistaa, valkoinen kun se on. Nyt se näyttäisi olevan puhdas. Matto lensi pyykkikoneeseen ja se ainakin puhdistui.


Jamie ei reagoinut oksennukseen mitenkään, se vain juoksi ja leikki loppuillan tyytyväisenä. Ajattelin että se voisi syödä vähän pilttiä ja lapsella olikin kova nälkä, mutta ruoka lensi jo ruokapöydässä ulos. Vaatteet säilyi puhtaana ruokalapun ansiosta. Ajattelin kovan yön olevan luvassa, mutta olin väärässä. Jamie heräsi vain kerran kolmelta yöllä. Menin huoneeseen odottaen sängyn olevan oksennusta täynnä, mutta poju vain makoili ja kitisi. Hän alkoi vain jatkamaan unia kun saavuin huoneeseen. Hetken seisoin vieressä ja seurailin tilannetta, sammutin valot ja menin itsekin nukkumaan. Heräsin itse aikaisin aamulla, mutta Jamie nukkui sikeästi yhdeksään saakka. Lähin silloin pois kotoa ja mummi jäi hoitamaan pojua.


Menin juna- asemalle ja lähdin kohti Oulua.Minulla oli siellä asioita hoidettavana ja shoppailin pojulle uusia vaatteita. Mukava päivä ja illalla saavuin takaisin kotia. Poju ei ollut enää onneksi oksentanut ja kaikki oli hyvin. 




Tänään minun pitää mennä tallille illalla, huomenna neurolle ja mammatapaamiseen ja keskiviikkona Jamien 2v kuvauksiin. Niitä jännityksellä odotellessa!


Palaamisiin!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti