keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

I got a good idea

Ihanaa kun pian on vappu ja me päästään taas reissuun. Siitä pian lisää. Ensiksi taas viikkoa taaksepäin torstaihin. Olin silloin koulussa ja normaalisti kotosalla reenailun ja kouluhommin kanssa. Olen saanut hyvin bilsan itsenäisen kurssin tehtäviä tehtyä ja uskon saavani tehtävät tehtyä jo reilusti ennen koetta, jotta saan lukuaikaa ennen leikkausta.








Perjantaina me kävimme kaupungilla hakemassa minulle lisää piilareita. Kävimme myös kaupoissa katselemassa vaatteita ja lopuksi ruokakaupassa. 


Olen ihan itse kiikkunut sohvapöydälle!


Lauantaina kävimme aamupäivästä lenkillä ja poju nukkui siinä päiväunensa. Juoksin välissä ja se sujui yllättävän hyvin. Oikea pakara kipeytyi, mutta se ei ollut huono asia laisinkaan. Keksin myös uuden tyylin Millan kanssa lenkkeilyyn ja nyt se sujui ilman ongelmia! Miten en olekaan aijemmin tajunnut tätä? Sidoin Millan vaunujen sivulle niin, että sillä oli tarpeeksi tilaa likkua, mutta ei kuitenkaan yltänyt toisten koirien luokse eikä häirinnyt minun liikumista, jolloin kykenimme menemään koirien ohi ripeästi. 


Sunnuntaina taas samanlainen lenkki ja poju nukkui päikyt vaunuissa. Muuten olimme kotosalla ja harjoittelimme kävelyä. Poju kävelee pitäen yhdestä sormestani kiinni, joten ei varmaan mene kauaa kun on ensiaskelten vuoro :). Hienosti se kasvaa!






Maanantaina olimme kotona ja illalla menin heppailemaan. Menin Saaralla ja menimme koko tunnin uralla käyntiä ja ravia. Tehtävänä oli mennä kulmat 2-3 askeleella eli tiukoilla käännöksillä.




Eilen olin kotosalla ja illalla koulussa. Päivä oli kaikinpuolin normaali.



Tänään olen ollu kotosallam kävin katsomassa asuntoa ja sen jälkeen kävin salilla. Kohta pitäisi painella pehkuihin.


Sain kaverilta myöhästyneen synttärilahjan :D.

Huomenna menemme isän tykö könkäälle ja perjantaina menen juhlimaan Leville vappua kavereiden kanssa. Palaamme kotia takaisin joko lauantaina tai sunnuntaina.

Palaamisiin!


8 kommenttia:

  1. Mielenkiinnosta kysyn, kuinka pystyt ratsastaessa käyttämään proteesijalkaa pohkeiden annossa? Kovasti tsemppiä hammasoperaatioon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on vielä paljon opeteltavaa. Kyllä se onnistuu, mutta en yhtään tunne kuinka lujaa jalkaa käytän ja sen takia myös koko asento vääristyy. Reiden avulla yritän hieman auttaa jotta oikea asento pysyisi. Kiitoksia :).

      Poista
  2. Löysin tänään blogisi ja täytyy sanoa, että olen sanaton. Vau, miten vahva ja kaunis ihminen olet niin ulkoa kuin sisältä! Uskomatonta, miten positiivisena olet pysynyt kaikesta huolimatta. Luin yhdeltä istumalta koko blogisi ja oli vain pakko kommentoida, että nostan sinulle hattua. Kaikkea hyvää ja iloista kesän odotusta! :)

    VastaaPoista
  3. Hei!
    Ei ehkä kannata sitoa koiraa vaunuihin kiinni. Jos tulee joku äkkitilanne jossa koira säntää ja et saakkaan itse pidettyä vaunuista kiinni, niin ne menevät koiran mukana helposti nurin ja vauvalle voi käydä kehnosti.
    Parempi tyyli olisi mielestäni sitoa koira omalle vyötäröllesi hihnasta kiinni, silloin ei ole samanlaista riskiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siitä olen aloittanu, että koira on vyötäröllä kiinni. Se vain minusta on tällaisen hankalan koiran kanssa kaikista vaikein, koska sen hermostuessa se vaikuttaa minun tasapainoon ja siten myös koko kävelyyn. Rattaissa kiinni ollessa se ei vaikuta mihinkään, koska alle kymmen kiloisena koirana se ei pysty sitä pahemmin liikuttelemaan. Tietenkin siinä on tuo riski, mutta tunne koiran sen verta hyvin että osaan olla valppaana sen kanssa :). Milla on pieni ja siksi ei kykene mahdottomiin! Ison koiran kanssa tilanne olisi aivan eri.

      Poista
    2. Olen eri ano mutta tuli vain mieleen :D Oletko kokeillut sellaista vyötärölle tarkoitettua talutinta? :) siinä paine jakautuu tasaisemmin ja toimii ainakin omalla 40kg koirallani joka joskus voi toisia koiria ärähtää mutta ei silti vaikuta minuun juuri ollenkaan. Omassani on lisäksi sellainen kahva josta saa tarvittaessa kädellä napattua kiinni kuin hihna olisi kädessä. Suosittelen! :)

      Poista
    3. Pitääpä miettiä tuota :).

      Poista