torstai 9. huhtikuuta 2015

This time not any special things

Kirjoitelen taas viikosta ettei tule turhan pitkää väliä. Tiistaina kävin neuropsykologin luona juttusilla ja juttelimme kuulumiset läpi sekä lopuksi teimme kehon rentoumiselle sellaisen kuuntelun, tosin itse nukahdin melkein samantien :D. Sen jälkeen palasin kotia ja menimme äidin kanssa katsomaan asuntoa. Se ei ollut mieluinen, joten uutta vain pitää ohimennen katsella jos osuisi jokin kämppä kohalle. Sieltä lähdimme tokmannille ja siitä kotia.









Eilen olimme kotosalla päivän ja kävin tekemässä matiikan kokeen. En tiedä miten se meni, mutta toivon että vähintään ihan hyvin. Sieltä palasin kaupan kautta kotiin.





Tänään olemme viettäneet rentoa päivää kotona. Olen pyykkejä silittänyt ja ruokaa tehnyt, mutta muuten en ole jaksanut ahertaa. Minulla olisi nyt koulua, mutta äiti ei ollut ymmärtänyt uuden jakson alkavan tänään ja siksi minulla ei ole pojulle nyt hoitajaa. Ei se kerta onneksi maata kaada!




Huomenna menen kaverin kanssa kaupungille hihhuloimaan päivällä ja viikonloppuna käyn varmaan salilla. Ensi viikolla käyn keskiviikkona Oulussa hoitamassa aivopuolen juttuja.

Kertokaahan minulle haluaisitteko te kuulla joihinkin asioihin minun mielipiteitäni tai onko teillä mielessä jtn muita postausehdotuksia?

Palaamisiin!



2 kommenttia:

  1. Tykkään tosi paljon lukea sun blogia ja oonkin lukenut tätä ihan blogin alkuajoista saakka. Olis tositosi mielenkiintoista ja huippua jos tekisit videopostauksen! Vaikka my dayn videon muodossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. SItä onkin ehdotettu aikasemmikin :). Se olisi varmasti kiva idea, mutta en tiedä saanko rohkaistua itseni tekemään sellaista :D.

      Poista