keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Think again

Viimeisin viikko on ollut taas normaali ja rauhallinen. Perjantaina olimme kotosalla ja vietimme aikaa leppoisasti. Onnistuin hajottamaan lasini, sillä toinen sanka irtosi. Teippasin sen kiinni, mutta pitäisi viedä pian korjuulle.


Lauantaina kävin kaupassa ja salilla. Iltasella levoin lettuja ja söin niitä vaniljakermavaahdon sekä mansikkahillon kera. Namnam oli hyvää! :P







Sunnuntaina menimme äidin tykö kylään. Äiti oli laittanut mureketta perunamuusin kera ja jälkkäriksi omenapiirakka. On äidin ruoka aina hyvää, se vain on totta! Katsoimme vielä telkkaria jonkin aikaa ja seurustelimme, kunnes palasimme pojun kanssa takaisin kotia.



Maanantaina kävin neuropsykoliogin luona tapaamisella ja juttelimme läpi kuulumiset, sekä lopuksi teimme kehon rentoutumista. Illalla menin tallille ja ratsunani oli Seppo. Alkutunnin teimme voltteja käynnissä sekä ravissa, sitten otimme jalustimet pois jalasta ja teimme ravipätkiä pitkillä sivuilla. Lopuksi menimme ravia koko uraa pitkin. Sitten laitoimme jalustimet takaisin jalkaan ja ravailimme vielä jonkin aikaa. Aluksi jännitti kauheasti mennä ilman jalustimia, mutta kun istunnan sai hyväksi niin hyvin pystyin luottamaan etten tipahda alas. Proteesi vain roikkui matkassa kun sillä ei ollut mitään tukea. Se tuntui hieman epämiellyttävältä, mutta hyvin siitä selvisi.


Tiistaina olin alkupäivän kotona ja illalla menin kouluun. Koulussa olin aika väsynyt, mutta jaksoin silti kuunnella opettajaa. Illalla alkoi taas vaihteeksi hammaskipu ja menin nukkumaan heti kun oli hyvä hetki.


Tänään olemme käyneet ulkoilemassa ja apteekissa. Aamulla kahvakuulailin kunnolla ja pojun päiväunien aikaan tein kouluhommia. Hammasleikkauksenkin aika on nyt varattu ja se on sovittu 20pv toukokuuta. Harmikseni sitä ei saa aikasemmin, sillä 26 ja 28pv minulla on kokeet lukiolla. Kovissa hammaskivuissa ei kauhesti kokeisiin lueta! Pitää toivoa että kivut menevät nopeasti ohi. Pitää miettiä uusiksi kokeisiin valmistautuminen varmuuden vuoksi.


Huomenna kouluun, viikonloppuna ei mitään muuta kuin ehkä salille.

Palaamisiin!


3 kommenttia:

  1. Kiva kuulla että olet päässyt takaisin hevosen selkään :)

    VastaaPoista
  2. oon kommentoinu moneen aikaisempaan postaukseen mutta et oo julkaissu kommentteja? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä kaikki asialliset kommentit julkaissut mitä minulle on tullut :).

      Poista