tiistai 9. joulukuuta 2014

Busy times

Heippa! Viime viikon postaus jäi välistä koe ja reissu juttujen takia. Elikkäs 27 pv torstaina kävin salilla ja 28 pv perjantaina vietimme normaalia päivää ja äiti kävi kylässä.




Lauantaina 29 pv oli normaali päivä kotosalla sekä kävimme kaupassa kävelemässä. 30 pv myöskin normaali päivä. Oli ensimmäinen adventti ja aloin laittelemaan joulukoristeita esille.






Maanantaina 1 pv alkoi joulukuu ja sai avata ensimmäisen luukun joulukalenterista. Joulukoristeista loputkin esille ja kotosalla touhuilua. Tiistaina 2 päivä kävin tekemässä historian kokeen ja sen jälkeen menin käymään salilla ja kaupoissa. Ostin pienen radion, jotta keittiössä ollessa sitä saa aina kuunnella.









Keskiviikkona kävin tekemässä yhteiskuntaopin kokeen. Sain siitä jo kurssiarvosanan ja siitä tuli 7. Olen tyytyväinen, sillä pyrkimys oli kutoseen.



Torstaina kävin salilla ja kaupassa. Palasin kotia ja pakkasin kamat kasaan. Illemmalla soitin taksin ja menimme juna-asemalle. Hyppäsimme yöjunaan ja matkasimme Riihimäelle, jossa oli vaihto. Sieltä jatkoimme Kouvolaan. Matka sujui aivan hyvin ja Jamie nukkui yön tyynyn päällä pääni yläpuolella.



Perjantaina saavuimme tosiaan Kouvolaan ja kaverini tuli miehensä ja poikansa kanssa hakemaan meidät. Kaverini mummo haki pojan matkaansa ja me hyppäsimme kaverin kyytiin. Kävimme nakkaamassa tavarat kaverin tykö ja jatkoimme matkaa Kotkaan. Kaverillani oli rakenneultra ja hänelle lupailtiin tyttöä <3. Sen jälkeen kävimme hakemassa jotain tavaroita, palasimme Kouvolaan ja menimme cittariin. Sieltä menimme kaverini tykö ja loppuilta kului siellä. Kävimme kaverin ja hänelle vasta tulleen koiranpennun kanssa ulkoilemassa. Heillä on vilinää perheessä, kun on koiranpentu, kissa ja nuori lapsi, sekä vauva tulee vielä ensi vuonna. Heille ei tule ainakaan tylsää :D!


Lauantaina kävimme kaverini mummolassa hakemassa kaverin pojan ja saimme syödä hyvää ruokaa. Palasimme takaisin kaverilleni ja päivä meni siellä oleskellessa.


Sunnuntaina lähdimme aamupäivästä Helsinkiin. Osku oli vastassa juna-asemalla ja menimme käymään hänen tykönä. Päivä kului rauhassa siellä ja illalla lähdin juna-asemalle takaisin Oskun isän kuskaamana. Juttelimme Oskun kanssa ja tulimme siihen tulokseen, että on parempi tästä edespäin olla ihan vain kavereita. Meidän suhteestamme puuttui se tietty tunne, jota kaipasin. On turhaa jatkaa suhdetta, jos se ei tunnu oikealta.



Maanantaina saavuimme takaisin Rovaniemelle. Menimme pikaisesti kotia ja heti perään tuli lapsenhoitajani. Laitoin itseni valmiiksi ja äiti vei minut keskustaan, sillä minulla oli neuropsykologin tapaaminen. Muistelimme vanhaa kirjotelmaani, juttelimme kuulumisia ja hän teki muistikokeilun. Selviydyin siitä kuulemma keskivertoa paremmin eli erittäin hyvin.






Palasin kotia ja myöhemmin kävimme kaupassa ostamassa ruokaa ja hakemassa pari pakettia. Loppuilta meni kotosalla normaalisti.



Tänään on ollut täysin normaali päivä. Äiti tuli illemmalla minun luokseni ja hän on Jamien kanssa siellä yötä. Minä olen nyt äidin kämpällä ja nukun täällä yöni.

Perjantaina minulle soitettiin Töölön sairaalasta. Minulle on tulossa todella iso leikkaus leuan alueelle, joten heidän tarvitsee tavata minut uudelleen. Menen käymään 19 päivä siellä mutkan juttelemassa ja mitä lie sitten siellä tekevätkään.

Huomenna salille ja ehkä torstaina uusiksi, sekä torstaina menen käymään fysioterapeutin kanssa juttelemassa kuulumisista ja hän ohjeistaa minulle itsenäistä treenaamista. Loppuviikko menee kotosalla.


Palaamisiin!



2 kommenttia:

  1. Mitä luita sulla meni siinä onnettomuudessa, leuasta siis? Ja onko sulla jotain rautalevytyksiä leuassa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärtääkseni joka luu sieltäkin murtui. Yläleuasta en juuri tiedä mitään enkä varsinaisia kuvia ole nähnyt, mutta ainakin alaleuassa on titaania, illä alaleukaluu murtui pahasti.

      Poista