maanantai 22. joulukuuta 2014

Trip in Oulu

Heipodei! Kerron taas viime viikostani. Keskiviikkona olin kotosalla normaalisti.


Torstaina kävin viemässä kaverilleni paketin postiin ja äiti piipahti kylässä.

Perjantaina heräsin vähän jälkeen neljän ja seitsemältä lähti juna. Matka meni hyvin. Jamie istui sylissä ja värkkäsi kaikella mahdollisella, sekä nukkui osan matkasta turvakopassa. Perille päästyä veli haki meidät hänen luokse. Sieltä menimme Respectalle ja proteesini korjattiin. Sitten menimme prismaan ja söimme hesellä ruokaa. Syötyämme lähdimme takaisin veljeni tykö ja sieltä menimme juna-asemalle. Menimme junaan ja palasimme takaisin Rovaniemelle. Äiti oli vastassa ja menimme kotia.



Lauantaina pidin joulusiivouksen. Pari mattoa pihalle, imurointi, pölyjen pyyhkiminen ja myös kahvat, valokatkaisimet ja rivat pyyhkäisin läpi.


Sunnuntaina olimme kotosalla ja iltapäivästä äiti tuli hakemaan meidät kauppareissua varten. Menimme prismaan ja ostimme jouluruuat matkaamme. Kävin Jamien kanssa välissä kotona ja äiti meni omille asioillensa. Kun äiti oli palannut, me menimme cittarille ja näimme serkkuani sekä tämän tyttöystävää. Vaihdoimme lahjat, kävimme kaupassa ja äiti vei minut hänen asunnollensa yöksi ja äiti itse meni minun luokseni Jamien kanssa.




Maanantaina heräsin hyvin nukutun yön jälkeen virkeänä ja aamutoimien jälkeen menin reippaana salille. Salin jälkeen palasin kotia ja äiti lähti pois. Minä jatkoin joulusiivousta pesemällä vessan lavuaarin ja peilin sekä vessasta että eteisestä. Äiti toi myöhemmin vielä tavarani tänne. Seuraavan kerran näemme sitten aattona, ajatella että se on jo keskiviikkona!






Minulle soitettiin Töölöstä ja käyntini siirtyi taas ja on nyt varattu 23.1. Toivottavasti tuolloin pääsen siellä käymään.

Aattona menemme Hanhimaahan äidin, veljeni, Millan ja Jamien kanssa viettämään aattoa. Veljen ja Jamien kanssa olemme joulupäivänkin ja käymme varmaan isän tykönä syömässä.

Palaamisiin!


4 kommenttia:

  1. kiva postaus taas :-)

    VastaaPoista
  2. Aika vekkuli toi Milla tuolla yhdessä kuvassa taustalla :D haistelemassa tota syöttötuolia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah se aina menee Jamien syömisen jälkeen nuolemaan siitä kaikki maholliset jämät pois mitä en ole hoksannu pyyhkiä :D.

      Poista