maanantai 17. marraskuuta 2014

Make- up

Joskus aikoja sitten lupasin tehdä postauksen meikeistä, mutta enpä sitä ole saanut kaiken tohinan keskellä aikaiseksi tehtyä. Kuitenkin nyt päätin, että otan kuvat ja teen sen postauksen, eikä tekosyille ole tilaa. Siispä luvassa on värejä ja kimallusta meikkien lomassa.


Mitään tiettyä merkkiä en käytä siihen millä pakkeliani naamaan tungen tai ehostan. Se mitä tulee lahjaksi tai meikin mukana käy, mutta jos pitää itse jotain hankkia, niin katson kyllä vähän laadun perään.


Meikkivoide on yksi tärkeimmistä asioista meikkauksessa. Se tulee ihon päälle, joten sen pitää olla juuri sopiva ihon kanssa. Rasvaan kasvot aina ennen meikkiä, mutta silti iho kuivaa helposti. Raskausaikana ihoni oli niin kuiva ja kasvoihin ei kestänyt meikkiä laittaa ollenkaan. Kun kasvot rauhottuivat, oli aika etsiä meikkivoide joka sopisi kuivalle iholleni. Löysin netistä kehuja BB- voiteesta ja niimpä ostin tämän Maybellinen meikkivoiteen. Tykästyihin siihen heti, sillä kasvoni eivät ole sanoneet siihen mitään. Ei ole kuivunut ja sehän on tärkeintä!


Sitten siirrytään peitepuikkoihin. Olen kokeillut näitä kahta ja molemmat ovat olleet hyviä. Rimmelin tuotteesta olen tykännyt kovasti ja se peittää arvetkin hyvin.


Puuteria olen käyttänyt varmaan samaa koko ajan. En ole kokenut tarpeelliseksi vaihtaa sitä. Tämä Gaya- tuote on meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmä. Olen tykännyt siitä ja jos on halua näyttää vielä vähän paremmalta, laitan sitä yleensä kasvoihin. Yleensä käytän sitä tosin vain puuterina.



Seuraavaksi pääsemme luomiväreihin. Luomivärejä tykkään käyttää eri tavoin pukeutumisen mukaan. Välissä on kiva vain käyttää luovuutta ja laittaa värejä sekaisin keskenään. Nyt en hirveästi meikkiä laita naamaani, kun en mihinkään suurempaan liiku, joten luomivärejä tulee käytettyä hyvinkin vähän. Kimaltelevaa juhlimiseen ja mattaa arkipäivien käynteihin.


Eyeliner. Asia joka aiheuttaa aina eniten turhautumista ja hermojen kiristystä. Turhautumista ei silloin tule, kun vedän ihan pienen rajan, joka yltää nippa nappa ripsien ulkoreunaan. Jos kuitenkin haluan viedä sen ulemmas silmästä, ei voi sanoa kun voi apua. Yritähän saada niistä symmetriset, kun silmät ovat eri muotoiset ja eri korkeudella. Pitkä taisto ja lopulta tyydytään siihen mikä on edes hieman normaalia päin. Jos kuitenkin satun katsomaan vielä uusiksi peiliin, niin ei kun homma jatkuu.  Nestemäinen pysyy paremmin, mutta kynällä laitettua on helpompi muotoilla.


Ripsarin vuoro tulee viimeistelyksi silmiin. Näitä kolmea käytän tällä hetkellä eniten ja ainakin omasta puolestani voin näitä kehua. Yleensä en taivuttele ripsiä ennen ripsivärin laittoa, mutta välissä niinkin teen.




Viimeistelyksi meikkaukseen vielä huulet. Huulikiiltoja on ties minkä näköisiä, mutta suosikkini laitoin erikseen keskimmäiseen kuvaan. Korullinen tuoksuu taivaalliselta, purkissa oleva laitetaan siveltimellä ja on kaunis, keskimmäisessä on kaksi puolta ja oikealla oleva on erikoisen tahmeaa. Ylimmäisenä oleva pieni ja punainen antaa hieman väriä, mutta ei kuitenkaan huutavasti.

Alimmasessa kuvassa on huulipunia. On vaaleanpunainen, punainen, kimalteleva vaaleanpunainen, pinkki ja sininen. Huulipunia en nyt paljoa käytä, sillä väri tarttuu helposti proteesin etuhampaisiini ja ne ei lähde enää puhtaaksi ilman harjaamista.






Sitten kynnet. Kynsilakkoja on tultu keräiltyä aikojen saatossa useampia, mutta laitoin alimpiin kuviin lemppareitani. Tykkään erityisesti kimaltavista ja vahvoista väreistä, mutta myös hempeän hohdokkaista. Jamien syntymän jälkeen en ole lakannut kynsiäni kuin ehkä kaksi kertaa, mutta ehtiihän sitä joskus myöhemminkin aloittamaan senkin touhun uusiksi.




Meikkisettejä minulla ei ole kuin nämä pari, mutta ne riittävät. Tuosta ylemmästä avattavasta simpukasta tykkään erityisen paljon. Siitä löytyy kaikkea tarvittavaa ja värit ovat kauniita. Isäni toi sen minulle Venäjältä.



Lopuksi vielä hajusteet. Arkena käytän Rexona- dödöä tällä hetkellä, mutta mihinkään tiettyyn en ole tykästynyt. Bilettämään mennessä laitan tuota Playboy- dödöä, sillä siinä on ihana ja vahva tuoksu.

Alemmassa kuvassa on hajuvedet joita yleensä käytän. Näistä kaikista parhaat ovat omenan tuoksuinen Bree sekä ihana Sweet vanilla. Hajuvesiä yritän aina yhdistää jotenkin asusteeseen, mutta kiireessä nappaan sen mikä ekana silmiin osuu.

Palaamisiin!


2 kommenttia:

  1. mua kiinnostais juttu sun kaikista arvista tarkemmin mitä sulle on kroppaan ja naamaan jääny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ehdotuksesta! Eiköhän tuo onnistu :).

      Poista