tiistai 4. marraskuuta 2014

Eighth month

Heippa! Viikko on taas sujahtanut ohi. Aloitetaan siis viime keskiviikosta, joka alkoi tuttuun tapaan kävelykoululla. Huomenna on viimeinen kerta ja saapi nähdä milloin uusi maksari tulee ja voidaan jatkaa.  Sain myös postissa uusimman it- lehden, jossa on minun haastatteluni. Kuvat olivat onnistuneita ja tästä kiitosta kuvaajalle Timo Porthanille!

 




Auringon heijastus kenkien kimalteista



Torstaina oli kotipäivä. Kävin kaupassa kävellen ja muuten olin kotosalla siivoillessa ja normi askareiden parissa.





Perjantaina kävimme vaunuilemassa ja olin kotona. Siivoushommia, reenailua, Jamien kanssa leikkimistä ja sen semmoista. Pidin opiskeluvapaan illan ja menin aikasin nukkumaan. Jamiekin heräsi vasta viiden aikaan aamulla ensimmäisen kerran, joten sain nukuttua putkeen n. 7h. Huomasi heti energiavaraston täyttyneen!



Lauantaina äiti tuli kylään ja minä menin salille. Sen jälkeen palasin kotia, siivosin Millan aitauksen ja lähdimme käymään cittarissa ruokaostoksilla. Palattuamme takaisin aloitimme iltahommat.


Sunnuntaina oli äidin kanssa hemmottelupäivä. Teimme käristyksen perunamuussilla ja salaatilla sekä jälkiruuaksi geisha- banaanikakun. Ruoka oli hyvää ja sehän oli tärkeintä!



Maanantaina äiti tuli aamulla kylään ja minä menin käymään salilla. Palasin takaisin, äiti lähti ja loppupäivä meni rauhassa kotosalla.



Tänään kävimme neuvolassa. Tässä tiedot:

8kk mitat                        (6kk mitat)
Pituus: 72,6cm                (70,1cm)
Paino: 8715g                   (8160g)
Päänympärys 45,5cm:     (44,2cm)

"Suloinen tyytyväinen poika. Pituuskasvu hiukan hidastunut. Statuksessa ei poikkeavaa. Kehitys normaalia."

Kävin ensiksi neuvolatätini luona ja juttelimme hänen kanssa kuulumiset ja jatkolle suosituksista. Sen jälkeen menin käymään lääkärillä ja hänen kanssa juttelimme myöskin kuulumiset läpi. Sitten hän kuunteli sydän- ja keuhkoäänet, katsoi silmät ja korvat sekä kokeili kuulon. Laskin Jamien vielä hetkeksi lattialle, jotta lääkäri sai katsoa miten poju liikkuu.

Loppupäivä on mennyt kotosalla ihan normaalin päivän kuvioissa.

Huomenna on kävelykoulu ja torstaina lähden illalla kohti Helsinkiä. Perjantaina Töölössä sitten aika ja menen Oskun luokse yhdeksi yöksi kylään. Lauantaina hyppäämme taas yöjunaan ja palaamme Rovaniemelle.

Palaamisiin!


6 kommenttia:

  1. Voisitko laittaa blogiisi sellaiset kuvat tuosta haastattelustasi, että lukijatkin voisivat sen lukea? Kuvat ovat tosi kauniita, joten olisi kiva lukaista tuo tekstikin läpi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin laittaa nekin mukaan, mutta kuitenkin jätin laittamatta. En oikeastaan tiedä miksi :D. Ensi postaukseen voin ne liittää mukaan :).

      Poista
  2. ois kiva jos kirjottelisit useammin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän mun pitäis, mutta illat ovat lyhyitä ja aina on paljon tekemistä :).

      Poista
  3. ois kiva lukee toi lehtijuttu susta :)

    VastaaPoista