keskiviikko 6. elokuuta 2014

Orton

Heippa! Aloitetaan viime perjantaista. Äiti oli kylässä ja käytti minua kaupassa. Muuten oli hyvinkin normaali päivä, kävimme vaunuilemassa ja touhusimme kotona. Pakkailuakin tuli tehtyä.



Jamie nukkui päivällä päikkärit sylissäni <3.



Lauantaina pakkailua, vaunuilua ja kotona oleilua.


Sunnuntaina vaunuilua, tavaroiden loppuun pakkaaminen ja illalla tätini tuli hakemaan meidät. Hän heitti meidät juna-asemalle ja mehän hyppäsimme yöjunaan ja lähdimme kohti Helsinkiä. Yö sujui hyvin, poju nukkui vieressäni ja heräsi sen pari kertaa syömään. Itse nukuin alkumatkan levottomasti, mutta loppuyö meni hyvin. Niskat olivat järkyttävän kipeät sen reissun jälkeen...

Aamulla olimme sitten Helsingissä. Paljon tavaraa ja poju turvakopan kanssa rattaissa. Kävelymatkamme ei sujunut taksille niin kuin olisi kuvitellut, mutta pääsimme kuitenkin sinne saakka tavaroiden kera.

Ortoniin päästyämme menimme osastolle ja fysioterapeuttini tulikin sinne juuri sopivasti melkein heti kun olimme päässet paikalle. Hän saatteli meidät huoneeseemme ja juttelimme kuulumisista ja päiväohjelmasta. Hän jätti minut rauhaan ja pääsin purkamaan tavaroita. Osasto on vielä periaatteessa kesälomalla ja ilmeisesti olen ainoa joka täällä on. Huone on kokonaan meidän käytössä ja sehän passaa oikein hyvin! Jamie sai oman pinnasängyn huoneeseen.





Menimme käymään ylimmässä kerroksessa lounaalla ja sen jälkeen kävimme fysioterapeutin kanssa Respectalla ja teimme alustavia suunnitelmia sekä he katselivat kävelyä ja proteesin istuvuutta.


Loppupäivän olimme rauhassa ja vietimme Jamien kanssa aikaamme huoneessa.



Tiistaina kävin aamulla lääkärin juttusilla ja lounasta ennen fysioterapeutin kanssa treenailemassa. Lounaan jälkeen kaverini ja hänen äitinsä tulivat hakemaan meidät ja menimme Jumboon shoppailemaan.




Söimme pizzat Rossossa ja kävimme ruokakaupassa. Jätimme kaverini äidin ja Jamien jumbolle ja lähdimme kaverini autolla popittelemaan joksikin aikaa. Ajelimme vain sinne sun tänne ja lopulta palasimme takaisin jumboon. Sitten lähdimme takaisin Ortoniin ja me jäimme sinne Jamien kanssa valmiina iltapuuhiin.



Tänään olimme aamulla fysioterapeutin treenattavana ja sen jälkeen lähdimme ulkoilemaa. Lähistöllä on todella hieno hevostalli, jonka ohitse kävelimme.


Menimme vielä myöhemmin uudestaan fysioterapeutin treenattavaksi. Loppupäivä on mennyt rauhassa. Yksi kaverini käväisi moikkaamassa meitä täällä.


Jamien ekat hampaanalut näkyvät jo. Yöt ovatkin olleet nyt hieman levottomampia ja nukahtaminenkin on taas aika huudokasta. Jamie on myös oppinut konttausasennon, mutta siinä hän vain heiluu edestakaisin. Ei siis liikkeelle vielä pääse. 


Huomenna on fysioterapiaa ja Respectalla käynti, ylihuomenna lähden yöjunalla takaisin Rovaniemelle.

Palaillaan taas!


2 kommenttia:

  1. Oi kuinka sulonen poika noissa missä nukkuu sylissä :> ois muuten kiva jos voisit ottaa pois tuon toiminnon että ennen kommentin julkaisua pitää todistaa ettei ole robotti (pitää siis kirjoittaa kuvassa olevat numerot you know), sen takia ei aina jaksa/kerkeä jättää kommenttia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)! Muutin asetuksia ja ainakaan minulle se ei enää näy :).

      Poista