sunnuntai 17. elokuuta 2014

Friends and blueberries

Kerrankin olen ahkera ja laitan toisenkin postauksen saman viikon aikana :D. Torstaina äiti tuli kyläilemään ja emme saaneetkaan uutta asukastamme. Hän tuleekin vasta seuraavan Orton- reissun jälkeen ja niin on parempi. Äiti käytti meitä kaupoissa ja toi matkassansa minulle pari sankollista mustikoita. Rakas Ivalon tätini oli puolisonsa kanssa kerännyt niitä. Puhdistelimme niitä illan.


Perjantaina aloin heti herättyäni tekemään mansikkatorttua. Olin tyytyväinen lopputulokseen, sillä siitä tuli todella hyvä! Väliin tein mansikkamoussen, päälle vielä kermavaahtoa ja mansikoita.


Leipomisen jälkeen ystäväni etelästä saapui kylästelemään poikaystävänsä kanssa. En ole häntäkään nähnyt Ypäjältä lähtemisen jälkeen, joten oli todella ihanaa vaihtaa kuulumisia! Juttelimme kaikkea ja Jamie sai siinä samalla leikiskellä ja seurustella kanssamme. Äiti tuli myös luokseni ja pian sen jälkeen ystäväni lähti. Menimme äidin kanssa ulos syömään ja kävimme mutkan tädillä kylässä. Sen jälkeen palasimme, puhdistimme lisää mustikoita ja sitten äidin olikin jo lähdettävä. Loppuilta meni rauhassa kotosalla.


Eilen olimme kotosalla rauhallisesti. Kävimme vaunuilemassa ja puhdistelin loput mustikat. Pakastin on nyt täynä mustikoita ja punaherukoita. Se tietää paljon piirakoita ensi talvena ;).



Tänään kävimme aamusta ulkona ja Jamie nukkui päikkäreitä vielä pari tuntia vaunuissa takaisin tultuamme. Sitten herätin pojun, syötin ja lähdimme taas ulos, sillä menimme kaupunkiin kahvittelemaan kaverin kanssa. Sen jälkeen palasimme takaisin kotia ja loppupäivä on mennyt täällä. Olen tehnyt kotihommia ja leikkinyt pojun kanssa. Jamie ei konttauksen kanssa ole edistynyt vielä, seku vain edestakaisin heiluu ja jaloillansa pökkii eteenpäin pieni matkoja.







Huomenna on tosiaan opon kanssa tapaaminen luvassa. Opintosuunnitelmat saadaan sitten tehtyä ja aijon aloittaa aikuislukion nyt etänä. Suoritan semmoisia kursseja etänä mitä voin ja myöhemmin käyn loput lukiossa ja tietenkin tulee kirjotuksetkin vastaan joskus. Tämmöinen on alustava suunnitelma mielessäni.

Palaamisiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti