keskiviikko 20. elokuuta 2014

Relaxing massage

Heipsanssaa. Tämän viikon uutiset vuorossa. Maanantaina olimme aamun kotona ja sylikummi oli vierailemassa. Iltapäivällä kävin lukiolla juttelemassa opon kanssa. Suunnitelmissa olisi, että suorittaisin tämän lukuvuoden aikana 9 pakollista kurssia. Etänä osan ja helmikuussa alkaisin iltalukiossa suorittamaan niitä, joita en etänä kykene. Tuon kouluun menemisen kanssa pitää tehdä suunnitelmia, sillä pitää minulla olla joku lapsenvahti. Onneksi on aikaa miettiä ja hoitaa asioita. Suunnitelmissa myös olisi, että valmistuisin 2016 syksyllä.


Eilen tein mustikkapiirakan aamusta. Loppupäivän tein kotihommia, reenailin, leikin pojun kanssa ja kävimme ulkosalla.




Tänään kävin aamulla kävelykoulussa. Olimme punttisalilla n. 30 minuuttia ja sen jälkeen fysioterapeutti hieroa niskaani ja selkääni. Oli ihanaa saada paikkoja vähän auki. Loppupäivän on ollut paljon rennompi olla. Sillä välin Jamieta hoisi perhetyöntekijä, tosin eri kuin edellisinä kertoina. Hyvin heillä oli homma sujunut ja mitään ihmeempiä ei ollut tapahtunut.



Kävimme myöhemmin kaupassa ja synnytyksessä mukana ollut ystäväni tuli moikkaaman meitä. Hänen lähdettyä olemme vain olleet kaikessa rauhassa kotosalla.



Jamien yöt ovat menneet levottomiksi. Hän heräilee ensimmäisen kerran jo vähän ennen yhtä ja loppuyön heräilee 2-4h:n välein. Alotimmekin kiinteät jos sillä tavoin yöt taas rauhottuisivat.


Sunnuntaina lähden taas Ortoniin, joten katsotaan päivittelenkö ennen sitä vai vasta siellä.

Palaamisiin!


2 kommenttia: