maanantai 2. kesäkuuta 2014

Jewellery

Tähän postaukseen laittelen koruistani juttua. Kertoilen vähän mieltymyksiäni korujen suhteen ja pääasiassa laittelen niistä kuvia. Luvassa on ainakin paljon kimallusta!


Aloitan korviksista. Yksinkertaiset renkaat ovat kivoja pitää. Ne eivät ole painavia ja näkyvät nätisti hiusten lomasta. Mitä isommat, sen paremmat. Myös värilliset tai koristekivillä koristellut ovat hienoja.


Paksummatkin renkaat ovat myös ihania. Väriä saa olla mutta yksivärisiä en omista, sillä muuten ne ovat liian tylsiä. Näistä näkyy myös se minun rakastama eläinkuviointi.


Kaikki oikein koristeellisetkin renkaat nappaavat minuun. Höyhynetkin ovat kivoja ja kimallukselle ei voi sanoa ei.


Koristekivien valon heijastus syöksyy minun silmiin välittömästi. Rakastan sitä hohdetta ja koristeiden sijoittaminenkin vaikuttaa mielipiteeseeni. Värin miellyttäminen näkyy myös näissä, sekä suuri määrä tai koko koristekiville ovat asiat mistä pidän.


Kaikki ovat varmasti myös huomanneet yhden tärkeän asian: pidän suurista ja näyttävistä korviksista. Vaikka olisivatkin painavat niin se ei minua haittaa. 



Omistan myös pieniä ja yksinkertaisiakin korviksia. Niitäkin on kiva käyttää, jos haluaa huomion siirtyvän jonnekin muualle tai jos menee johonkin asiallisempaan tilaisuuteen. Ihan rentonakin päivänä nämä pienet ovat mukavampia pitää.


Kaikki söpöt kuviot, kuten sydämet, tähdet ja kukat ovat ihania. Ne pitää vain olla laitettu jotenkin hienosti tai räikyvästi jotta minun silmäni ne kaappaavat.


Hopeasta väristä pidän enemmän, mutta kultaistakin väriä minulta löytyy jonkin verran. Siitä pidän tarkasti huolta, että kaikki päällä olevat korut ovat hopeaa tai kultaista, ei molempia sekaisin.

Sitten kaulakorut.


Pitkät helmet ovat kivoja! Niitä on mukava yhdistellä eri asuihin värimaailman mukaan. Ne ovat näyttäviä ja tuovat yksinkertaisiin toppeihinkin elämää.




Suuret riipukset ovat myös hienoja. Erikoisuus ottaa minulta huomiota ja koristekivet ovat usein ne tärkeimmät. Näissäkin kaikki normaalit kuviot, kuten perhoset, tähdet tai sydemmät, valloittavat kauniisti korusteltuina helposti sydämmeni. Olen aika tyttömäinen näissä asioissa :').



Kaikista upeimpia ovat nämä suuret koristekivillä todella näyttävästi koristellut korut. Yleensä nämä ovat sen verta kalliita, ettei niitä useasti tulekaan ostettua. Juhliin laittaa mielellänsä oikein kauniin ja näyttävän kaulakorun, joka taittaa valoa jokaisen silmiin.


Tämän tyyppiset korut ovat mielestäni kauniita. En oikein tiedä mikä niissä vetoaa minuun, mutta ne vain ovat ihania. Tässä korussa helmet ovat ihania ja keskellä oleva yksinäinen koristekivi sopii siihen todella hyvin..




Pidän myös pienistä koruista. Niitä on kiva pitää, kun huomion haluaa jonnekin muualle, haluaa olla ihan rennosti tai ei liian näyttävänä. Minulla on etenkin paljon pieniä sydämmiä. Niitä olen saanut kavereilta ja muilta läheisiltä ihmisiltä. 





Tietenkin pitää olla myös korusettejäkin. Samanlaiset korut näyttävät kivalta päällä ja ei tule päänvaivaa siitä, mitä keskenään yhdistäisi :D.

Rannekorut sitten.


Kaikennäköisiä helmikoruja löytyy. Kuminauha suurimmassa osassa, sillä se on helpoin ja mukavin kiinnitystapa. Rannekorua en aina pidä, mutta kun pidän, niin en halua sen olla turhan näyttävä. Tärkeintä on ettei se ole tiellä.



Erinlaisia ketjujakin on. Nämä pienet ja harmittomat ovat kivoja pitää, sillä ne ovat hyvin huomaamattomia ja eivät ole tiellä. Niitten kiinnittäminen vain välissä ei onnistu ihan helpolla.



Muoviset korut voi vain sujauttaa käteen. Helppo tapa laittaa, mutta ne heiluvat paljon ranteessa ja saattavat tipahtaa helposti. Kiva kolinakin niistä kuuluu, jos useamman laittaa. Ne ovat silti yleensä nättejä ja niitä pidän mieluiten juhliessa.



Rannekorujakin on vaikka ja minkälaisia! Tekstit ovat kivoja ja koristekivet parhaita. Love- koru on kiva, kun se on jämäkästi ranteessa kiinni. Alempi on helppo laittaa ja ottaa pois, sekä kiristää tiukaksi. Jää kuitenkin helposti kiinni kankaisiin ja shoppaillessa en sitä mieluusti pidä.



Näitä kuminauhallisia koruja on niin paljon. Ylemmän kuvan korut ovat kivoja juhliessa, sillä ne ovat sievän värisiä ja koristekiviä täynä. Shoppaillessa en pidä niitäkään, sillä tykkäävät hekin jäädä kaikkeen mahdolliseen kiinni. Alemman kuvan koruja sen sijaan käytän missä vain mieli tekee. Nämä kuvien siniset pienet korut laitan välissä samaan aikaan.


Nilkkakoruja pidän myös välissä. Niitä en omista kuin nämä. Yhdistelen niitä ihan miten mieli tekee, en sen suuremmin mieti kokonaisuutta.

Vuoroon tulee sormukset.


Sormuksissa, totta kai, koristekivet on parhaat. Keskikokoiset on hyvät, ei liian pieniä eikä suuria. Oma erikoisuus on tärkeintä.


Hieman yksinkertaisempiakin tykkään pitää. Mukavia ja kevyitä pitää, mutta silti kauniita.


Tämä sormus minulla on aina yleensä sormessani. Se on vain hopea, mutta siksi se sopiikin kaikkeen mukaan. Tämä on yläasteella hankittu luokkasormus.

Viimeiseksi napakorut. Tällä hetkellä en napakorua omista, mutta hankin sen taas uusiksi sitten kun on sopiva aika.



Peruspalloja on aina tärkeää olla hoitokoruina. Niitä ensimmäisiä koruja enempää en ole hankkinut, mutta yleensä pidin aina semmoista paikalla.


Myös koristekivellisiä peruspalloja pitää tietenkin olla, sillä ne ovat kuitenkin hienompia! Näitä tuli aina hankittua erivärisiä. Kiva valita asun mukaan.


Eläinkuviot myös napakoruissa on mukana. Onhan ne aivan yhtä nättejä niissäkin.



Koristekiviä koristekiviä, mitäpäs muutakaan! Nämä ovat roikkuvia ja erikoisia, mutta ei kuitenkaan kauhean painavia.


Playboy- puput ja puput ylipäätänsä ovat kivoja. Ne näyttää hienolta. Enpä voi sille mitään, että tykkään siitä ulkonäöstä.


Roikkuvia koruja on useampia ja painavempiakin. Näitä tuli käytettyä kaikista vähiten, sillä nuo painavat kaverit eivät ole kauhean kivan tuntoisia navassa.

Mutta tämä oli tässä, kuulumisiin sitten taas!



2 kommenttia:

  1. ja minä kun luulin että mulla on paljon koruja... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh niitä on kerääntynyt vuosien varrella :D.

      Poista