tiistai 6. toukokuuta 2014

Second month

Heipson! Elikkäs viime keskiviikkona äiti tuli luokseni Hanhimaahan. Kävimme tavaroita läpi ja juttelimme keskenämme. Äiti oli yötäkin Hanhimaassa ja torstaina lähdimme Rautuskylään hänen luokse. Kävin yöllä katsomassa Levillä yöelämää. Meno oli yllättävän hiljaista.

Perjantaina palasimme taas Hanhimaahan ja Ivalon tätinikin tuli sinne. Hän toi mukanansa kanelipullia ja herrrkullisia pikkuleipiänsä. Ne ovat niin hyviä!



Äitini lähti ja tilalle saapui isäni naisystävänsä kanssa. He toivat puolestaan munkkia ja pizzaa mukanansa. Illalla tuli syötyä oikein kunnolla!

Lauantaina palasin tätini ja äidin kanssa rolloon. Pääsimme taas tuttuun kotiin omiin oloihimme. Sunnuntaina kävimme Jamien kanssa rollon tätini tyttären synttäreillä syömässä kakkua. Loppuuko tämä herkuttelu koskaan :D?

Maanantaina aamulla etelän kaverini tuli luokseni kylään. Hän toi pojulle astiasetin, pehmolelun ja kirjan lahjaksi. Minä sain kasan koruja. Oikein mukava yllätys!




Sen jälkeen tein aamulla herkullisen kaakaon päivän aloitukseksi. Oikein piristävä tapa aloittaa päivä!


Pian olikin aika lähteä neuvolaan. Jamie on jo 2kk vanha! Menimme vaunuilla ja pieni nukkui vain matkan keston ajan ja neuvolassa oltiin hieman väsyneen itkuisia. Pieni sai rota- rokotteen suun kautta ja jälkeenpäin on vatsa ollut hieman löysällä.

          2kk mitat           (1kk mitat)
Paino: 6105g                  (4660g)
Pituus: 61,5cm                (58cm)
Päänympärys: 41cm        (38cm)

"Kasvu normaalia. Rintamaito riittää. Iho siisti. Silmät seuraa lelua. Heijasteet eivät tule enää esille. Vatsamakuulla pää pystyssä. Jäntevä hieno vauva."

Neuvolan jälkeen kävimme mutkan kämpällä ja menimme kaupungille bussilla. Kävimme Rossossa syömässä ja menimme ruokakaupan kautta takaisin kämpälle. Katsoimme leffan illan aikana ja otimme rennosti.

Tänään aamulla minä heräsin ensimmäisenä. Syötin vauvan ja menin itse syömään. Herkuttelin vähän jäätelöllä ja nautin hiljaisuudesta.


Herättelin kaverini ja menimme Respectalle. Kaveri vaunuili sillä aikaa, kun itse olin Respectalla. Sain uuden sleeven ja silikonin. Jalkani uusille hiertymien aluille ei tehty vielä mitään, vaan yritän saada niitä aisoihin itsekseni. Jos ei onnistu, niin uutta aikaa ja katsotaan mitä tehdään.

Nyt olemme kämpällä ja relailemme telkkarin ääressä. Huomenna menemme shoppailemaan ja katsotaan mitä muuta keksimme. Loppuviikosta kaverini lähtee ja äitini tulee ehkä sunnuntaina tänne viettämään äitienpäivää.

Kuulumisiin!

<3:llä Lala













12 kommenttia:

  1. Ihana Jamie! :) tuli mieleen tällänen kysymys että miten se proteesi(?) pysyy sun jalassa? Erikoiset miettimisen aiheet mullakin :'D
    -Elina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Proteesi pysyy sleeven avulla :). Se on jonkinlaista silikoni materiaalia sisäpuolelta, joka pysyy hyvin kiinni ihoa vasten.

      Poista
  2. Ihania kuvia! Suloinen on poika sulla :)

    VastaaPoista
  3. Oi mikä kaakao :b...

    VastaaPoista
  4. Terhakka pieni mies siellä jo! Onnea ensimmäisenä äitienpäivänä!

    Katsoin kuvista että pidät Jamiellä vielä töppösiä käsissä. Jos hän ei mahdottomasti raavi itseään niin kannattaa pitää jo enemmän käsiä paljaana, saa pikku mies tunnusteltua asioita paremmin. Kohta alkaa se oma käsi löytymään ja sitä kautta alkaa myös tärkeä taito eli tavaroiden ottaminen käteen onnistua.

    Voihan olla että kuviin on vaan sattunut aina töppöset käteen, mutta halusin vaan tämmöistä nyt kommentoida. :)

    Tsemppiä myös proteesi asioiden kanssa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia!

      Jamie kähmii paljon naamaansa ja siksi helposti sitä raapii :). Totta kai hän on välissä ilmankin.

      Poista
  5. Ei ole pakko vastata jos menee liian henkilökohtaiseksi, mutta kuka on tämä Ivalolainen tätisi? Olen itse Ivalosta kotoisin, vanhempani asuvat siellä edelleen ja käyn välillä siellä :)

    VastaaPoista