tiistai 13. toukokuuta 2014

Important meeting

Moikka taas! Viime viikon keskiviikkona kävimme kaupungilla kaverini kanssa. Ostin kalliit Dieselin farkut ja siinä meni aikamme, kun farkkuja metsästin. Perjantaina menimme uusiksi ja kävin mutkan Kelalla sekä pariin liikkeeseen vein ristiäislahjoja kaiverrettavaksi. Katselimme viikon myötä myös muutaman leffan. Päivät menivät nopeaa ja lauantaina hän lähti junalla takaisin etelään. Äitini tuli lauantaina, mutta hän oli yötä tädilläni.

Euroviisut katson joka vuosi ja tietenkin myös tänä vuonna. Suosikkejani olivat Ukraina, Kreikka ja Tanska. Voittajakaan ei ollut hullumpi ja kyllä hän ansaitsi voittonsa.

Sunnuntaina vietin ensimmäisen äitienpäiväni. Tätini oli tehnyt kakun ja pizzaa. Söimme niitä yhdessä äitini ja lasten kanssa. Jamie ei toki vielä herkkua saanut, mutta katsotaan ensi vuonna uusiksi.

Vietimme tätini luona aikaa, mutta neljän seutuun päivällä lähdimme minun kämpälleni. Äiti, täti ja tädin tytär lähtivät Jamien kanssa vaunuilemaan. Itse sain lepuutella kipeää jalkaani sillä välin. Jalassani on nyt 2 hiertymää, joten taas kipulinjalla mennään...

Maanantaina linnottauduin sohvalle ja vasta kuuden aikaan illalla puin proteesin jalkaan. Päivällä pidin sitä toki hetken, kun kannoin Jamien makuuhuoneesta olkkariin. Katsoin päivän aikana leffan ja seurustelin ahkerasti Jamien kanssa.

Tänään minulla oli kokous keskussairaalalla ylilääkärin ja kuntoutusohjaajan kanssa. Kuntoutusohjaaja siis on asianhoitajani ja kolmestaan teimme suunnitelmaa jatkohoidoista. Fysioterapeuttista kuntoutusta yritetään saada pian taas käyntiin, jotta kävelyni saataisiin taas katsastettua. Ylilääkäri tosin yllättyi, sillä näytän ainakin kävelevän hyvinkin normaalisti. Neuropsykologinen testaus myös pyritään tekemään vielä mieluiten ennen kesälomaa. Hammas-, korvalääkärin- ja plastiikkakirurgin hommat aloitellaan syksyllä. Marraskuulle varataan yhteiskokous, minne tarkoituksena olisi kutsua ainakin neuropykologi, plastiikkakirurgi, hammaslääkäri ja korvalääkäri mukaan. Heitä pyydetään silloin tekemään lausunnot pysyvistä haitoistani, jotka voidaan lähettää liikennevakuutukselle ja saan niistä korvausta.

Juttelin myös tästä proteesiongelmastani. Ylilääkäri tarkasti tynkäni ja totesi holvin syypääksi ainakin toiseen hiertymistä. Se kuulemma jotenkin pitäisi saada järkättyä, että voisin käydä Turusa mutkan edellisen apuvälineteknikkoni luona. Ensi viikon tiistaina minulla on aika tälle nykyiselle teknikkolleni ja jos hän ei saa holvia latettua virheettömään kuntoon, niin minä lähden Turkuun teettämään uuden holvin edellisen apuvälineteknikkoni tykö. Aikaa on mennyt jo 2 kuukautta ja välissä on ollut vain pieni tauko, jolloin holvi tuntui ihan  hyvältä. Tämähän on jo naurettavaa... Saan myös nyt fysioterapeutin mukaani, joka osaa sanoa oman mielipiteensä proteesin suhteen.

Paljon muustakin juttelimme siellä. Autokoulun pitäisi onnistua Rovaniemellä ja täältä pitäisi löytyä semmoinen opettaja, joka voi opettaa minua. Voin ajaa automaattivaihteisella autolla, mutta polkimet vain on siirrettävä vasemmalle puolelle. Ainakin näin asian olen ymmärtänyt. Autokoulun ajattelin aloittaa 2015 kesällä, sillä Jamie on silloin jo isompi sekä operaatiot ja koulu ovat kesäisin lomalla, mutta sen nyt näkee sitten.

Äitini on kylässä vielä pari päivää, mutta muuten viikko on taas avoin.

Palaillaan!

<3:llä Lala







Uusi sitteri!




4 kommenttia:

  1. Olen lukenut sun blogia tässä muutaman kuukauden ja täytyy kyllä sanoa että olet tosi inspiroiva ihminen, toivottavasti proteesisi saataisiin viimein kuntoon! :) Voisitko tehdä joskus postauksen kodistasi? Ihanaa keväänjatkoa teille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän! Mukava kuulla :). Pitää miettiä jos saisin sellaisen aikaiseksi..

      Poista
  2. Laita kuvaa niistä Dieselin farkuista! :)

    VastaaPoista