tiistai 29. huhtikuuta 2014

Silent region

Heippa! Viikko meni mukavasti kotosalla. Olemme käyneet ulkoilemassa ja olen alkanut hiljalleen taas treenailemaan vatsalihaksia kuntoon. Kuten neuvolalääkäri sanoi, niin ihan rauhallinen aloitus.

Perjantaina kävimme ensimmäistä kertaa paikallisbussilla kaupungilla. Vähän jännitti miten saan vaunut bussiin, mutta hyvin se onnistui. Matka maksoi saman verran kuin ilman vaunuja. Kävimme kaupungilla apteekissa ja moikkaamassa tätiäni. Myös ruokakaupassa pyörähdimme viikonlopun ruokaostoksia varten. Ystäväni eli pojun kummi tuli luokseni käymään kylässä, kun pääsin takaisin kämpälle.

Sunnuntaina isäni tuli luokseni. Laitoimme pari paikkaa tauluille seinään ja sen jälkeen hyppäsimme Jamien kanssa hänen kyytiin ja menimme Hanhimaahan. Ihanaa olla taas tutussa, hiljaisessa ja rauhallisessa paikassa. Olemme täällä ainakin torstaihin saakka.

Eilen kävimme vaunuilemassa tuota tuttua soratietä pitkin ja oli ihanaa nähdä taas näitä tuttuja seutuja, joita on koko ikänsä ihastellut. Jamie nukkui koko matkan ja senkin jälkeen vielä palattuamme takaisin talolle.

Hullua on tosin ajatella, että huomenna on vappuaatto ja täällä sataa lunta! Kunnon tuisku vielä ja piha on jo aivan lumen peitossa. Ei välttämättä edes autolla enää pääse ajamaan pihalle, kun lunta näyttäisi olevan jo sen verran paljon... Nooh toivottavasti siihen pystyy ajamaan. Eipä ole kyllä vuosiin ollut tämän näköinen sää ennen vappua.

Luulin myös jo proteesin holvin olevan sopiva, mutta eipäs olekaan. Se hiertää taas eri kohdasta! Urgh mitä hittoa tämä on, minulta loppuu kohta usko koko touhuun... Miksi tämän on oltava niin vaikeaa!? Enhän minä kohta uskalla enää liikkua juuri ollenkaan, kun heti joku paikka on rikki tai kipeä. Miten kateellinen olen kaikille joiden ei tarvitse tämmöstä kokea tai joilla proteesin kanssa homma onnistuu helpommin...

Loppuviikolle ei ole enää paljoa mitään erikoista. Torstaina aijon käydä katsomassa vähän Levin yöelämää ja ehkäpä tanssin jalkani rikki kunnolla... Viikonloppuna takaisin rolloon ja ensi maanantaina etelästä kaverini tulee kylään.

Palaamisiin!

<3:llä Lala


















Tältä tänään näyttää

  

11 kommenttia:

  1. Voi ei, tähän aikaan vuodesta lunta! Täällä etelässä (Helsingissä) ei lunta ole ollut piiitkään aikaan eikä onneksi ole luvassakaan.:)
    Siellä täytyy siis vai maksaa paikallisbussissa, vaikka matkustaa vaunujen/rattaiden kanssa?! Täällä noi vaunulliset matkustavat ilmatteeksi..

    Toivottavasti proteesin holviasiat selviäis pian.:) Silloin, kun mikään ei paina tai hierrä siellä proteesissa, niin huomaako sun kävelystä vielä, että on proteesi, onnutko tai jotain? Ihan mielenkiinnolla vaan kyselen.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on niin pieni kaupunki ettei semmoista etua ole :).

      Ei sitä huomaa. Kaikki ovat sanoneet kävelyäni todella luonnolliseksi :).

      Poista
  2. Hullua että siellä on lunta ja lisää tulee, kun täällä Keski-Suomessa alkaa pikkuhiljaa ruoho vihertämään pelloilla.

    VastaaPoista
  3. Ihana Jamie, pojassa on paljonkin äitinsä piirteitä! :)

    VastaaPoista
  4. Voisitko tehdä joskus videopostauksen? :) Olisi kiva nähdä Jamiekin videolla! Sulla on aivan ihana poika! <3

    VastaaPoista
  5. Onpas teillä talvista. Tosin täällä etelässäkin satoi viime yönä lunta, mutta ei se enää maahan jää.

    Toivottavasti tää kommentti nyt tulee läpi, pariin postaukseen oon viime aikoina kommentoinut, mutta ne on hävinnyt johonkin :(

    Toivottavasti saisit viimein sopivan holvin siihen proteesiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se tuli läpi :). Ehkä se joskus vielä on sopiva.

      Poista
  6. onnea teille 2kk yhteisestä matkasta Päiviltä pohojosesta, myös :)

    VastaaPoista