tiistai 15. huhtikuuta 2014

Christening

Heippa taas! Nyt on ristiäisistä kertovan postauksen aika.

Sunnuntaina 13.04 aamun järjestelyjen jälkeen aloitimme kasteen hieman jälkeen klo 13.00, kun kaikki vieraat olivat paikalla. Ristiäiset pidettiin minun edesmenneen Erkki- papan talolla.












Aloitimme virrellä ja sen jälkeen pappi alkoi puhelemaan. Tilaisuuteen sisältyi pääasiassa nimen kertominen, evankeliumi, uskontunnustus, papin, minun, isovanhempien ja kummien esirukoukset, kaste ja loppuvirsi. Poju nukkui alun, välissä heräsi vähän vikisemään, mutta sitten taas jatkoi uniansa. Tutti oli suussa koko ajan. Kasteveden saadessansa päähän hän vain vähän hievahti ja suoristi kätensä, mutta muuten tyytyväisenä nukkui. Niin rauhallinen ja hieno poika hän oli tilaisuuden ajan!







Niin ja minkä nimen prinssini sai? No hänen nimekseen tuli...



... Jamie Lawrence Karhula.

Tilaisuuden jälkeen oli kuvien ottamisen aika.

Kummit



Jamien mummo

Jamien pappa

Kakku tuotiin pöytään, kahvit kaadettiin kuppeihin ja minun tehtäväni oli leikata ensimmäinen pala kakusta.







Kakusta palani leikattua oli muiden vuoro. Siitä alkoikin syöminen, paitsi itse kävin kakun palan syötyäni syöttämässä Jamien. Puin Jamielle juhlavaatteet päälle ja menin muiden luokse. Mummo otti vauvan ja päästi minutkin herkuttelemaan. Syötyäni availin lahjat.


 

Sitten jatkettiin seurustellen ja syöden loppuaika, kunnes vierailijat olivat lähteneet. Juhlat menivät hyvin ja Jamie pääsi käymään useassa eri sylissä. Hän myös sai heti kaksi lempinimeä, Jami ja Jamppa. 

Kiitoksia vieraille, erityiset kiitokset apunani olleille sukulaisille juhlien järjestämisessä sekä kuvaajalleni Jennille!

<3:llä Lala

20 kommenttia:

  1. Erikoinen, mutta hieno nimi pojalle tuli :)

    VastaaPoista
  2. komian nimen poika sai, onnittelut siitä ! Ilosia kuvia ikimuistettavasta juhlasta ja kuinka hehkiä oletkaan :) Mistä kekkasit nimen ? mukavaa pääsiäisen ootusta pohjosen Päiviltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia :)! Etunimen näin eräässä elokuvassa ja tykästyin siihen heti. Toisen nimen bongasin, kun katselin nimiä läpi eräältä nettisivulta ja se kuulosti sopivalta nimeen, joten päädyin siihen :).

      Poista
  3. Onnea Jamielle hienosta nimestä! Haluatko kertoa joskus jossain postauksessa (tai vaikka tähän kommenttikenttään), miten päädyit tällaiseen ulkomaalaiseen nimeen?

    Hieno kakku ja kaunis meikki sinulla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Tiesin heti alussa jo, että ulkomaalainen nimi lapselleni tulee, sillä itse en suomalaisista nimistä niin välitä. Ne kuulostavat niin tönköiltä korvaani, että sellainen ei itseäni liikuta. Tytölle olisi ollut heti nimi tarjolla, mutta pojan nimeä pitikin vähän enemmän etsikellä :).

      Poista
  4. Kaunis nimi ja kauniit juhlat. Onko syli-kummi siskosi, näytti niin samannäköiseltä?

    VastaaPoista
  5. Sun mekko on niin kaunis, kuten olet kyllä itsekin. Ja poitsu on tosi suloinen :) Anteeks nyt, mut miksi englanninkielinen nimi? Lausutaanko nimi kuten kirjoitetaan, vaiko englantilaisittain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Suomenkielisistä nimistä en itse tykkää, joten englanninkielisen halusin :). Englantilaisittain lausutaan.

      Poista
  6. Mistä keksit antaa poitsulle englanninkielisen nimen? Lausutaanko nimi ihan englantilaisittain "zeimii" vai jollain muulla tavalla? Mitä mieltä sukulaiset ja lähipiiri olivat nimestä? Jami on kyllä myös tosi hyvä lempinimi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloin heti etsiä englanninkielistä, koska en itse tykkää suomenkielisistä. Englantilaisittain juurikin nuin. Heistä se on erikoinen ja taiteellinen nimi :).

      Poista
  7. Voi, sulla on tuo ihana mekkoki päällä :)

    VastaaPoista
  8. Aivan ihania kuvia :)

    VastaaPoista
  9. Onnea pienelle pojalle komeasta nimestä! Kansainvälisyys on nykypäivää ja sopiihan tuo nimi suomalaiseenkin suuhun. :)

    VastaaPoista
  10. Mun mielestä vähän outoa silleen että on noin ulkomaalainen nimi ja supisuomalainen sukunimi :'D kuulostaa omaan suuhuni jotenkin tönköltä. Mutta ihan on kiva nimi silti ja pääasia että sinä tykkäät. Suloinen lapsi ja kaunis Laura :)

    VastaaPoista
  11. Eikö proteesijalat näytä tuon aidommilta?:0 vai onko sulla joku erilainen proteesi? Miksi se näyttää noin muhkuraiselta ja eri väriseltä? En tarkoita ilkeilyksi tätä kommenttia vaan olen ajatellut, että proteesit näyttäisivät suht. aidoilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kosmetiikka on tällä hetkellä tuommoinen muhkurainen, koska uusi holvi vaihdettiin ja sen takia jouduttiin se irrottamaan :). Uusi kosmetiikka tehdään kun holvi on sopiva. Ainakaan minun tietääkseni ei luonnollisempaa ulkonäköä ole olemassa. Itsekin yllätyin tästä asiasta :/.

      Poista