lauantai 22. helmikuuta 2014

When it will happen?

Heipsodi! Tämä viikko on kulunut tooodella hitaasti sillä odotus on jo niin suuri, että tuntuu jokaisen minuutin vain matelevan! Päiväni ovat menneet samaan tapaansa: aamupäivästä kävelylle ja kauppaan jos on tarve, päivällisaikaan ruokaa, sitten telkkarin ja tietokoneen ääressä, reenatessa ja siivotessa loppuilta. Torstaina kävin mutkan kaupungilla ruokakaupassa ja kiertelemässä, jotta saisi vähän ihmistenkin seassa olla välissä. Zumbaamisen olen korvannut nyt kävelemisellä, sillä selkälihakset ja niska menevät aina jumiin. Paino on keskittynyt eteenpäin enkä voi tehdä kaikkia liikkeitä kunnolla proteesini takia, joten ymmärrän miksi näin käy. Tosin kun pakkanen nousee lähemmäs -10, alkaa se zumbaaninen joka tapauksessa houkuttamaan enemmän..

Eilen sitten oli neuvola rv 39+0. Ajatella että ensi perjantaina on laskettu aika! Neuvolassa ei mennyt kauaa. Katottiin vain kaikki arvot ja ne olivat hyvät. Vaavin sydänäänet olivat normaalit ja sf- mitta oli 36. Ensi perjantaina on seuraava aika, mutta todella toivon ettei sinne tarvi enää mennä. Pikkuinen voisi syntyä jo vaikka heti, en haluaisi enää odotella hetkeäkään. Synnytys ei minua jännitä tai pelota laisinkaan. Se vain on asia, joka on koettava. Odotan vain sitä hetkeä, kun saan oman pienokaiseni syliini ja alkaa opettelemaan elämään sen kanssa. Joka päivä minun vointiani kysellään ja kaikki vain odottavat synnytyksen käynnistymistä. Limatulppa lähti viime sunnuntaina, yöt ovat muuttuneet paljon levottomammiksi ja muutaman kerran päivässä saan kipeitä supistuksia, mutta sen erikoisempia merkkejä ei ole vielä ilmennyt. Pitää vain odotella ja seurailla tilannetta. Levoton olohan tässä koko ajan on kun haluaisi sen tapahtuvan heti, mutta pieni sen päättää milloin ulos tulee. Odotus vain jatkukoon!

Äitini ja veljeni piti tulla käymään kylässä nyt viikonloppuna, mutta he eivät pääsekkään, joten vietän viikonlopun normaalisti.

Ensi tiistaita tässä myös odottelen, sillä silloin on tosiaan Respecta aikani. Jos pieni päättää vain nyt syntyä ennen sitä, niin siinä tapauksessa en voi sinne mennä. Olisi kuitenkin jo mukava päästä sinne, sillä minulla ärsyttää tämä sukkanippu. Tynkäni ei onneksi ole ainakaan toistaiseksi hiertynyt laisinkaan, mutta en jaksaisi enää lisätä yhtäkään sukkaa lisää, niitä kun on jo kuusi. Tynkä on nyt supistunut hyvin ja luulen nopean painonnousun olleen vaikuttava tekiä asiaan. Painoni ei tosin ole noussut kuin 8kg raskauden aikana, mutta kyllä sen eron huomaa proteesin kanssa. Kun saan uudet holvit, toivon ettei tynkäni enää supistuisi. Vuosi kun on mennyt proteesin käytön aloittamisesta ja sen aikaa supistuminen yleensä kestää. Sen toki näkee sitten, mutta ainahan sitä saa toivoa.

Ensi viikolle ei sunnitelmissa ole Respectan lisäksi mitään, mutta toivottavasti pieni on sylissäni viikon loppuun mennessä!

Kuulumisiin!

<3:llä Lala

Rv 38+5

Rv 39+1







8 kommenttia:

  1. Oi onnea loppuodotukseen :) yksi kaveri syksyn alussa, kun itsekin vielä esikoistani odotin mulle tämän linkkasi ja siitä asti oon seuraillut blogiasi :) Sulla on aivan mahtava elämänasenne <3 Ja tsemppiä synnytykseen milloin se sitten tapahtuukin :)

    terveisin Jenna, www.omavauva2013.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Toi sun masu näyttää aika mojovan kokoselta, ku oot muuten niin pikkunen. ;) Eikä oo mitenkä tarkotus loukata, oon vaan joka kerta näitä kuvia kattoessa niin hämentyny ku oot jaksanu zumbailla ja pitää ittes noin hyvässä kunnossa =) Täällä jännätään kanssa koska pikkuinen syntyy, tsemppiä raskauden viime hetkiin, synnytykseen ja uuteen elämään vaavin kanssa =))

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti synnytys sujuu hyvin :) Jaksamista tulevaan arkeen, ja ihanalta näyttää sielä pohjoisessa, kun on niin paljon tota lunta. Täällä Ypäjällä ei ole yhtään :( Ihan kuin olisi joku huhtikuu menossa, kun linnutkin laulaa päivästä toiseen ja talvesta ei ole tietoakaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivotaan ja kiitoksia :). Voi mie kyllä viihtyisin siellä sitten todella hyvin :D.

      Poista
  4. vitsit, kohta se on täällä! :) tsemppiä loppuraskauteen!

    VastaaPoista